АМФІФО: «УРАГАН-2-КФВ» ЗНОВУ ВТРАЧАЄ ТУРНІРНІ ОЧКИ

Дублери "драконів" продовжили свою безвиграшну серію

Недільні поєдинки 11-го туру чемпіонату області принесли чергову несподіванку - дублери "Урагану" не дорахувались важливих очок у боротьбі за призові місця цьогорічного чемпіонату. Молоді "дракони" розписали мирову з "Реверою" - 1:1. Для "Урагану-2-КФВ" звітна гра стала четвертою, в якому команда не може перемогти. Три мінімальні поразки та одна нічия відкинули команду аж на четверту сходинку.

В іншому матчі дня долинський "Нафтовик" переграв ветеранів з "Урагану-4" - 2:1. Ще минулої середи лідер турніру "Віза Вторма" переміг одного з претендентів на медалі коломийське "Sandalino".  Лідер залишається незмінним - "Віза Вторма" на всіх парах мчиться до другого чемпіонства. "Трейдзахідбуд" програє "мануфактурникам" вже вісім очок. Третю сходинку посідає коломийське "Sandalino".

АМФІФО. Чемпіонат області.
11-й тур - 12 лютого (неділя)

08.02 "Sandalino" - "Віза Вторма" - 1:5
"Ураган-2-КФВ" - "Ревера" - 1:1
"Ураган-4" - "Нафтовик" - 1:2

11 тур футзальної першості області пройшов без особливих несподіванок - трійка лідерів святкувала впевнені перемоги. Зокрема, у звітному турі "ДФС" не відчув опору з боку "Урагану-ПНУ" - 8:0. Що цікаво, у складі "фіскалів" влучними м'ячами відзначились одразу вісім (!) різних футболістів. Хет-трик Миколи Липчука допоміг "Городенці" розбити "Медик", а Роман Барчук оформив покер і приніс перемогу "Алану" - 6:2. "Микуличин", що ще має теоретичні шанси зачепитись за медалі, переміг "Галицький двір" - 7:2.

Синхронні перемоги лідерів не вплинули на розташування команд у турнірній таблиці, тож призова трійка має звичний вигляд - "ДФС", "Алан" та "Городенка". Щоправда, у городенківської команди ще є одна гра в запасі.

АМФІФО. Першість області.
11-й тур - 12 лютого (неділя)

"Алан" - "Вихор" (Ямниця) - 6:2
СК "Городенка" - "Медик" - 6:0
"Галицький двір" - МФК "Микуличин" - 2:7
"Ураган-ПНУ" - "ДФС" - 0:8

У середу, 15 лютого, другу путівку до фіналу Кубка АМФІФО розіграють лідери чемпіонату "Віза-Вторма" і "Трейд Захід Буд" (поч. 20:30). Нагадаємо, що першим фіналістом Кубку області стало "Sandalino", яке ще 1 лютого переграло долинський "Нафтовик" - 3:2. О 21.30 відбудеться перенесений матч команд першої ліги "Ураган-ПНУ" - МФК "Микуличин".

У п’ятницю, 17 лютого, відбудеться два матчі 12 туру обласного чемпіонату з футзалу. О 19.30 зіграють  "Sandalino"  і МФК "Нафтовик", а о 20.30 "Трейд Захід Буд" з "Ураган-4". Матч між  "Віза-Вторма" - "Ураган-2 КФВ" перенесено через те, що у п’ятницю о 13.00 "Ураган-2" проведе домашній матч другої ліги України з "Княжим Ринком" (Львів). У неділю 19 лютого "Віза-Вторма" зіграє у Долині матч 14 туру з МФК "Нафтовик" (12.00).

Матчі 12 туру команд першої ліги відбудуться у неділю 19 лютого. О 17.00 зустрінуться "Медик" і МФК "Микуличин", о 18.00 зіграють "Вихор" з СК "Городенка", о 19.00  -  "ДФС" - "Алан", о 20.00 - "Галицький Двір" - "Ураган-ПНУ".

Олег ЛАНЯК, за інформацією amfifo.if.ua, www.ff.if.ua

15.02.2017 10:48