АНДРІЙ СІМКА - У СИМВОЛІЧНІЙ ЗБІРНІЙ 11-ГО ТУРУ ЕКСТРА-ЛІГИ

Другий гол "ураганівця" у матчі з "СумДУ" визнаний найкращим
 
Як завжди, розпочинаємо з невеличкого прев'ю. Цього туру статистика показала досить цікаві результати. Фактично, минулі вихідні можна було сміливо називати "вихідними других таймів". У таких умовах краще усього себе проявили Титан-Зоря та Кардинал, які здобули гостьові перемоги. Найкращий матч, на думку нашої редакції, провела Енергія, здобувши перемогу над лідером чемпіонату. Друге місце поділили між собою Титан-Зоря та Спортлідер+. Перші змогли відігратись з 2:4 у гостях, а завдяки чотирьом підряд забитим м'ячам повезли з Кривого Рогу три очки і гарний настрій. "Молодий" Спортлідер+ дав бій більш досвідченим залізничникам і не дозволив останнім вийти у лідери чемпіонату. Почесне третє місце отримує Кардинал-Рівне за гольову феєрію у Кременчуці.
 
А тепер, відповідно, до "збірників". Традиційно, рейтинг відкривають голкіпери. Складний вибір довелось робити, адже у 11-му турі одразу кілька страж воріт проявили себе з найкращого боку. Надійно відіграв Хавренко, який став головним "ковалем" вдалого результату у першій половин зустрічі в Івано-Франківську. Хорошу гру продемонстрував Дєнюжкін, а його "дублер" Гурко відзначився сейвом після удару з 10-метровой відмітки. А Валерій Чичикало вкотре продемонстрував, що і після сорока років можна робити за гру близько 20-ти сейвів. 
 
Але цього тижня "пост №1" наша редакція довірила людям, які зробили найвагоміший внесок у результат своєї команди. Місце у стартовому складі займає Богдан Тимощук зі Спортлідер+. Саме його надійна гра не дозволила Локомотиву обійти ЛТК у турнірній таблиці. У пару Богдану беремо Володимира Кардаша з Енергії, який взагалі відстояв матч "на нуль" (і це заслуга не лише захисту львів'ян!).
 
Вибір польових гравців дещо легший. Розпочнемо з авторів "дублів" у одинадцятому турі Андрія Сімки та Романа Кордоби. Чому розпочали не з героя зустрічі у Кривому Розі Павла Пічкурова? На нашу думку саме Кордоба та Сімка стали тими, хто зіграв більш індивідуально, і їхні гольові та ігрові показники стали вирішальними у своїх матчах. Звичайно, представнику Титан-Зорі не слід засмучуватись, своє місце у першій четвірці він заслужив! Четвертим представником стартової четвірки став Мар'ян Маринюк з рівненського Кардиналу. "Гольовий активність" Мар'яна у середині другого тайму остаточно вирішила долю зустрічі у Кременчуці.
 
Друга четвірка: Роман Бакум (Приват), Сергій Журба (Локомотив), Віталій Танський (Кардинал-Рівне), Едуард Кулик (Титан-Зоря).
 
 
ТОП-3 ГОЛІВ 11-ГО ТУРУ ЕКСТРА-ЛІГИ (за версією 1football.info)
 
3. Роман БАКУМ (Приват). Приват - Титан-Зоря - 4:6 (2-й гол)
 
2. Сергій ЖУРБА (Локомотив). Спортлідер + - Локомотив - 1:1
 
1. Андрій СІМКА (Ураган). Ураган - СумДУ - 3:2 (2-й гол)
 
 
24.12.2014 15:40

Fatal error: Allowed memory size of 268435456 bytes exhausted (tried to allocate 130968 bytes) in /home/uragan/uragan.if.ua/www/includes/bootstrap.inc on line 2804