АНОНС 4-ГО ТУРУ ЕКСТРА-ЛІГИ: МИ З ВАМИ БАЧИЛИСЯ НЕЩОДАВНО

Сайт "Аматорський футзал України" прогнозує матчі чергового туру + ОНЛАЙН

У четвертому турі центральним, безумовно, буде матч в Києві - володар Суперкубка проти чемпіона. Цікаво побачити, чи змінилося співвідношення сил між цими командами за минулі кілька тижнів, і якщо так, то в який бік? Про це та інших матчах - в нашому традиційному анонсі.

12:00 "Інбев-НПУ" (Житомир-Київ) - "Титан" (Покровське)
Складно віддати перевагу комусь в цій парі, виходячи з результатів перших трьох турів. У команд однакові результати - перемога, нічия і поразка, здобуті в різному хронологічному порядку.

"Інбев-НПУ" у впертій боротьбі програв на виїзді чемпіону, на останніх секундах вирвав вдома перемогу у "Епіцентру К Авангард" і програючи на виїзді "Урагану" 1:3, зумів вивезти з Івано-Франківська нічию. Розігрався Віталій Дзюба, який забив у двох матчах чотири м'ячі. Об'єднаний клуб залишає приємне враження і напевно в цьому сезоні попсує нерви багатьом. Особливо вдома, де зал завжди повний і вболівальники несамовито підтримують свою команду.

Багато що з вищесказаного відноситься і до команди з Покровського - "Титан" вже зіпсував настрій "Урагану" і "Соколу", у другому випадку також показавши характер. Так, "жовті" відверто провалили матч в Рівному, але немає команд, які не програють. І у покровчан в останньому матчі також проявився явний лідер - Орест Боргун, який забив два м'ячі. Цікаво буде поспостерігати за очною зустріччю цих гравців. Але про це трохи нижче, а наш прогноз на результат цього матчу - перемога господарів.

Зустрічі минулого сезону: 3:4 (вдома), 0:0 (в гостях)
   
Протистояння матчу: Дзюба - Боргун
Як ви вже зрозуміли, ставимо на цих двох гравців, кожен з яких в минулому турі забив два м'ячі. Цікаво буде поспостерігати за поєдинком лідерів команд в очному поєдинку, хоча допускаємо, що тренери віддадуть перевагу випускати їх в різних четвірках. Дзюба, який зробив два "дублі" поспіль, схоже, знаходить себе, і напевно сповнений бажання при рідних трибунах свою результативну серію продовжити. Боргун не словом, а ділом, підтверджує правильність свого вибору в міжсезоння, коли ходили чутки його повернення в "Ураган".

Прогноз: перемога "ІнБев-НПУ"

13:00 "Кардинал-Рівне" (Рівне) - "Сокіл" (Хмельницький)
Дуже цікавою обіцяє бути гра в Рівному. "Кардинал-Рівне", який здобув собі протягом останніх років репутацію домашньої команди, вже підтвердив її в цьому сезоні, впевнено обігравши в рідних стінах міцний "Титан" (5:1). На виїзді рівняни виступили менш вдало, поступившись "Енергії" (0:4) і "ХІТу" (1:3). І напевно постараються надолужити згаяне вдома.

Однак "Сокіл", який встиг в перших трьох турах виграти і вдома і в гостях, не проти продовжити вдалі гастролі. Подоляни після трьох турів очолюють турнірну таблицю чемпіонату, а Олександр Педяш (8) і Андрій Хамдамов (5) - список бомбардирів, забивши на двох 13 голів. Втративши перемогу в Покровському, "Сокіл", вибачте за повтор, теж хоче надолужити згаяне.

Якщо ж згадати, що минулорічний матч в Рівному, по ходу якого господарі вигравали 3:1, але в підсумку поступилися з рахунком 3:4, пропустивши вирішальний гол на останніх секундах (!) зустрічі, то ми маємо право очікувати дуже цікавий матч. В якому ставимо на "Сокіл".

Зустрічі минулого сезону: 3:4 (вдома), 1:2 (в гостях)

Протистояння матчу: Новак - Педяш
Очікуємо хорошої гри в першу чергу від двох гравців збірної країни, хоча так і хочеться написати про те, що в першу чергу це буде протистояння двох тренерів - Сергія Піддубного та Романа Ковальчика. Повертаючись до гравців, скажімо, що Новак і Педяш підходять до матчу в різному стані, але вдома, як то кажуть, і стіни допомагають.

Прогноз: перемога "Сокола"

13:00 "Юні-Ламан" (Одеса) - "Ураган" (Івано-Франківськ)
Арбітри: Якимишин (Львів), Макаренко (Радомишль). Спостерігач арбітражу: Дребужан (Мукачево)

Якби хтось сказав перед стартом чемпіонату, що після трьох турів "Юні-Ламан" в турнірній таблиці буде вище "Урагану", ми б запитали - вище це де? Вище першого місця? "Дракони" обігравали всіх підряд, "транспортники" всім програвали. А тепер в активі "Юні-Ламана" чотири очки (після поразки від ХІТа пішли нічия з "Продексімом" і перемога над земляками з "Епіцентру К Авангард"), в активі "Урагану" - тільки одне (поразки від "Титана" і " Сокола ", нічия з" ІнБев-НПУ "). Але і в цьому матчі поставимо на "Ураган", хоча вже тричі івано-франківці нас підводили. Чому?

Тому що в цьому матчі точно не зіграє капітан і лідер "помаранчевих" Максим Коптєв, який пропускає матч через дискваліфікацію, зароблену в минулому турі. Не применшуючи гідності інших гравців команди, занадто багато значить Коптєв для нинішнього "Юні-Ламана".

У "Урагану", навпаки, повертається в стрій дискваліфікований Корсун, а якщо ще встигне відновитися Шотурма, який пропустив через травму три останні матчі, то "дракони" вийдуть на паркет в Одесі в оптимальному складі. "Прокинувся" в минулому турі Андрій Сімка, як завжди, заряджений на боротьбу Роман Кіндратів, а тому гості в цьому матчі виглядають явними фаворитами.

Ставимо на "Ураган", але пам'ятаємо, що одним фаворитам "Юні-Ламан" в цьому чемпіонаті вже не програв.

Зустрічі минулого сезону: 1:6 (в гостях), 3:5 (вдома)

Протистояння матчу: Кудімов - Сімка
Виходячи з прогнозу на матч, думаємо, що центральним буде протистояння воротаря господарів (Кудімов або Зеленчук) і лідера атак гостей Андрія Сімки. Володимир Кудімов в минулому турі зіграв не дуже впевнено і в другому таймі був замінений на Віталія Зеленчука, який відстояв на "нуль", Сімка відкрив свій бомбардирський рахунок в цьому чемпіонаті, забивши перший гол у матчі з "ІнБев-НПУ".

Прогноз: перемога "Урагану"

14:00 "ХІТ" (Київ) - "Продексім" (Херсон)
Центральний матч туру. Володар Суперкубка проти чемпіона країни. Зовсім недавно ці команди вже зустрічалися - в матчі за Суперкубок, і тоді ХІТ був сильніше (3:1). До очного протистояння суперники підходять з однаковою кількістю очок, у киян краще різниця забитих і пропущених.

"Кабельники" в першому турі на класі обіграли "Юні-Ламан", у другому уникли поразки у Львові, в третьому "дотиснули" "Кардинал-Рівне". У всіх матчах команда показує впевнену гру, засновану в першу чергу на командних діях. "Вистрілити" може будь-хто, але при цьому звично виділяється Сергій Журба.

"Продексім" в перших двох турах виглядав непереконливо (натужна перемога над "ІнБев-НПУ"), а ось в третьому матчі відчутно додав і впевнено переграв "Енергію". Роніньо явно прийшовся до двору, а ось Фумаса в першому матчі не вразив. Справно забиває Свірідов, виправдовуючи свою репутацію бомбардира. Цей матч буде останнім для херсонців перед стартом в Кубку УЄФА, і напевно вони постараються добитися максимального результату. Складно віддати комусь перевагу - ставимо на нічию.

Зустрічі минулого сезону: 2:1 (вдома), 0:0 (в гостях)

Протистояння матчу: Журба - Свірідов
Кращий футзаліст країни проти кращого бомбардира "Продексіма" в чемпіонаті. Обидва люблять і вміють забивати, що показали вже в нинішньому сезоні. Обидва часто забивають вирішальні голи своїх команд. Якось буде на цей раз?

Прогноз: нічия

(09.10) 13:00 "Енергія" (Львів) - "Епіцентр К Авангард" (Одеса)
Останній матч першого туру відбудеться в понеділок, і в ньому, на наш погляд, інтриги найменше. "Енергія" в перших трьох турах показала дуже непоганий футзал, обігравши "Кардинал", зігравши внічию з ХІТом, і більшу частину матчу на рівних грала з чемпіоном. При всій повазі до дебютанта сьогодні це команди з різних вагових категорій, а тому львів'яни, при належному відношенні до гри, повинні брати три очки.

Одесити, програвши всі три перші матчі ( "Соколу", "ІнБев-НПУ" і "Юні-Ламану"), в кожному з трьох проведених матчів відрізками показували непогану гру, відкриваючи рахунок у двох зустрічах і вигравши перший тайм у третій. Але втримати свою перевагу не зуміли жодного разу. З огляду на те, що в команду після відставки Павла Ардаковского прийшов новий тренер (Кирило Красій), у якого явний дефіцит часу для кардинальних змін в кращу сторону, нічого екстраординарного від "Епіцентру" не чекаємо. Але м'яч круглий, поле рівне, і від "Юні-Ламана" в матчі з "Продексімом" ми теж нічого не чекали ... Ставимо на перемогу господарів.

Зустрічі минулого сезону: не зустрічалися

Протистояння матчу: Танський - Коваленко
Виділяємо двох гравців, які забивали в кожному матчі своїх команд - Віталія Танського та Сергія Коваленка. Хоча розуміємо, що в цій зустрічі більше шансів проявити себе буде у голкіпера одеситів.

Прогноз: перемога "Енергії"

Минулий тур виявився для нас найбільш невдалим з точки зору прогнозів - лише один вгаданий результат. У перших двох ми вгадали трохи більше - по два рази. Подивимося, що вийде на цей раз.

За інформацією сайту "Аматорський футзал України"

06.10.2017 09:40