ДРАКОНИ ПОВЕРТАЮТЬСЯ НА ПЕРШУ ПОЗИЦІЮ!

Важка перемога над Кардиналами.

Гра проти команди Станіслава Гончаренка була важкою, даруйте, ще до її початку. По-перше, Дрконам не могли допомогти Микитюк (продовжує відновлюватися після травми) та Фаренюк (перебір жовтих карток), а це, як ви розумієте, дуже серйозні втрати. По-друге, суто психологічна історія: наші гравці знали про те, що Продексім програв Енергії з рахунком 2:3, тому розуміли, що вкрай потрібно перемагати, адже тоді можна буде повернути лідируючу позицію.

Власне кажучи, будо видно, що наша команда дуже хотіла забити швидкий м’яч, що і підтвердили два потужні удари Когута і Шеремети. Але ця ставка не спрацювала, натомість, на жаль, Дракони досить швидко отримали м’яч у свої ворота. На 5-й хвилині матчу Колток, який розпочав гру у воротах в першому таймі, невдало виконав передачу у центральну зону, звідки Басич в один дотик повернув м’яча о Поночовного, а Володимир перекинув нашого кіпера – 1:0.

В такій ситуація підопічним Максима Павленка бажано було відігратися ще в першому таймі і, зазначимо, що їм вдалося це зробити. До перерви залишалося чотири хвилини, а Когут, який був одним з найпомітніших гравців на паркеті, точнісінько пробив у кут воріт – 1:1.

Що стосується другого тайму, то фактично він розпочався зі стовідсоткової нагоди Кардиналів, які могли вийти вдруге вийти вперед. Горпинич вийшов один на один з Кардашем, але переграти досвідченого Володимира в очній дуелі не вдалося.

Можливо, цей момент в якійсь мірі став переломним. Більше того, рівно за десять хвилин до завершення матчу Дракони створили момент, який цілком міг відправити, говорячи боксерською термінологією, молоду команду Гончаренка у нокдаун. Роман Кордоба потужно пробив з лівого флангу, а м’яч, рикошетом від Ардашнікова, опинився у воротах. Черговий авто гол Кардиналів в цьому сезоні – 1:2.

А ще через дві хвилини Поночовний необачно вирішив обіграти одразу двох гравців Урагану, м’яч втратив, а Лисенко спочатку відмінно розхитав захисника опонентів, потім класно віддав на Абакшина, а Даниїл пробив точно у кут воріт – 1:3.

Але на цьому інтрига не померла, адже майже за шість хвилин до завершення матчу Кардинал пішов грати з п’ятим польовим, і на 37-й хвилині матчу Ардашніков замкнув простріл з лівого флангу, реабілітувавшись таким чином за авто гол – 2:3.

Звичайно Кардинали і надалі продовжили нагнітати ситуацію, але двічі помилилися про розіграші п’ятого польового. Спочатку Лисенко відмінно пробив майже з власного штрафного майданчику у порожні ворота, додавши до свого «асиста» ще й забитий м’яч, а потім Кордоба скористався помилкою Мануйленко і метрів з 13 розстріляв порожні ворота Кардиналів – 2:5!  

Дракони повертаються на першу позицію!

 «Кардинал-Рівне» (Рівне) – «Ураган» (Івано-Франківськ) – 2:5
Голи: Поночовний (5), Ардашніков (37) – Когут (16), Ардашніков (30, автогол), Абакшин (32), Лисенко (38), Кордоба (39) 
«Кардинал-Рівне»: Морикишка – Корнєв, Ардашніков, Кравчук, Кравцов – Мануйленко, Поночовний, Басич, Горпинич – Іванюк. 
«Ураган»: Колток (Кардаш, 21) – Федюк, Кордоба, Сторожук, Когут – Лисенко, Лебідь, Шеремета, Абакшин. 
Попередження: Федюк (22).

Прес-служба НФК Ураган

19.05.2019 08:19

Fatal error: Allowed memory size of 268435456 bytes exhausted (tried to allocate 130968 bytes) in /home/uragan/uragan.if.ua/www/includes/bootstrap.inc on line 2804