ЕКСТРА-ЛІГА. АНОНС 12-ГО ТУРУ + ВІДЕО LIVE

Прев'ю чергового туру чемпіонату України від сайту АФУ

Після матчів збірної України Екстра-ліга знову повертається на трибуни та екрани телевізорів. І вже 10 та 11 грудня будуть зіграні поєдинки 12-го туру. Пропонуємо Вашій увазі їх анонс.

"ІнБев-НПУ" (Житомир/Київ) - "Ураган" (Івано-Франківськ)
10 грудня 2017 року. Житомир. ФОК - 12.00
Арбітри: Духан (Луганськ), Ноєв (Запоріжжя). Спостерігач арбітражу: Гроховецький (Київ)

До поєдинку між "ІнБев-НПУ" та "Ураганом" можна сміливо поставити замість салогана знамениту цитату з фільму "Термінатор": "Майбутнє не визначене". Чому так? Тому що "ІнБев-НПУ", не дивлячись на своє поточне сьоме місце, ще не закріпився у зоні плей-оф настільки, щоб впевнено дивитись у майбутнє після завершення регулярного чемпіонату. А "Ураган", який поки що йде останнім, не полишає надій все-таки заскочити до топ-вісімки. Тому, для обох команд у цьому очному протистоянні ніякий інший результат, окрім перемоги, не буде цікавим.

А якщо враховувати той факт, що у "ІнБев-НПУ" якось історично склалось, що поєдинки проти "Урагану" не завжди вдаються, то ця обставина дає "драконам" додаткову надію. Але у той же час підопічні Валерія Директоренка, мабуть, знаючи про цей фактор, будуть робити все для того, щоб покращити статистику зустрічей з при карпатцями на очах у власних вболівальників. Але пріоритетним завданням для обох колективів буде перемога, яка покращить шанси на потрапляння у плей-оф. Тому - "Майбутнє не визначене.

"Сокіл" (Хмельницький) - "Титан" (Покровське)
10 грудня 2017 року. Хмельницький. Спорткомплекс Нацполіції - 12.30

Центральне протистояння всього туру на нас очікує на Поділлі. Довгий час хмельницький "Сокіл" лідирував у турнірній таблиці Екстра-ліги, а тепер він поступається одним пунктом "Титану". Тому, битва за лідерство обіцяє бути надто запеклою. "Сокіл", як правило, дуже потужно грає вдома, а "Титан" проведе свій перший поєдинок на виїзді після трьох проведених у Запоріжжі у якості господаря. І якщо Запоріжжя було для "титанів" фартовим, то чи стане таким же для підопічних Дмитра Камека Хмельницький - невідомо. В разі успіху покровці можуть відірватись від "Сокола". Однак, хмельничани явно не налаштовані втрачати очки на рідному паркеті. Інтригуючий сюжет? Безумовно!

"Енергія" (Львів) - "Продексім" (Херсон)
11 грудня 2017 року. Львів. Палац спорту "Галичина" - 12.00

Цього моменту у Львові, мабуть, чекали ще після закінчення минулого сезону. Місцева "Енергія" вдома зіграє з командою, яка у сезоні 2016/2017 років у фіналі позбавила "зелено-білих" чемпіонства. Звичайно, мова йде про херсонський "Продексім". Безумовно, це буде ще одне центральне протистояння туру. Тому, до нього буде прикута особлива увага. Особливої інтриги цьому протистоянню додає не тільки актуальне питання про реванш з боку "Енергії" на своєму майданчику. Річ у тім, що наразі обидві команди є сусідами по турнірній таблиці. А це означає, що очне протистояння буде важливим ще і з турнірної точки зору. Тому, цей матч буде дуже цікавим.

"Кардинал-Рівне" (Рівне) - "ХІТ" (Київ)
11 грудня 2017 року. Рівне. Спорткомплекс ДЮСШ-4 - 17.00

Закінчиться 12 тур дуже цікавим поєдинком у Рівному. Цьому сприятимуть два фактори. По-перше - "Кардинал-Рівне" гратиме вдома, і це вже зобов’язує підопічних Сергія Піддубного грати на максимумі своїх можливостей. По-друге - "ХІТ" матиме можливість відірватись від своїх переслідувачів, які вже зазіхають на третє місце. А при хорошому збігу обставин "ХІТ" і взагалі може розпочати боротьбу за лідерство разом з "Титаном" та "Соколом". Тому, як стає зрозумілим, цей поєдинок буде для обох команд важливий, а для "ХІТа" - надто важливий. Тому, можна передбачити, що поєдинок у Рівному стане справжньою "вишенькою на торті" 12-го туру.

Прес-служба Асоціації футзалу України

08.12.2017 21:26