ЕКСТРА-ЛІГА. АНОНС 7-ГО ТУРУ + ВІДЕО LIVE

Прев'ю чергового туру чемпіонату України від сайту АФУ

Останній уїк-енд жовтня подарує нам дуже цікавий сьомий тур чемпіонату України серед команд Екстра-ліги. У цьому турі будуть три поєдинки, які цілком реально можуть претендувати на звання "топових". І, за цікавим збігом, вони почнуться в один і той же самий час. Тому, українським любителям футзалу доведеться обирати. А щоб було, з чого обирати, прес-служба Асоціації футзалу україни пропонує вашій увазі анонс матчів 7-го туру Екстра-ліги.

"Ураган" (Івано-Франківськ) - "Продексім" (Херсон)
28 жовтня 2017 року. Івано-Франківськ. Манеж Коледжу фізвиховання - 12.00
Арбітри: Білащенко (Чернігів), Подворний (Хмельницький). Спостерігач арбітражу: Олійник (Київ)

Найтоповіший поєдинок буде зіграний в Івано-Франківську. Це, в принципі, і не дивно. Незважаючи на те, що "Ураган" зараз посідає місце, яке не відповідає його амбіціям, немає сумнівів у тому, що на поєдинок проти чинних чемпіонів України вони налаштуються по-бойовому. Тим більше, не будемо забувати, що днями "Ураган" відсвяткував своє 15-річчя. І перемога у цій грі буде найкращим подарунком для івано-франківського клубу, в якого у цьому сезоні є велика проблема зі здобуттям потрібного результату саме у домашніх поєдинках. Тому, перемогти "Продексім" буде для "ураганівців" справою принципу. А от для гостей з Херсона цей матч проти хорошого суперника буде зайвою перевіркою сил перед іграми Елітного раунду кубку УЄФА, до якого підопічні Ігоря Москвичова готуються вже зараз.

"Сокіл" (Хмельницький) - "Енергія" (Львів)
28 жовтня 2017 року. Хмельницький. Спорткомплекс Нацполіції - 12.00

Поєдинки між "Соколом" та "Енергією" завжди цікаві. Вони були такими ще у той час, коли хмельницька команда називалася "Спортлідер+". А коли ці суперники зустрічаються між собою у Хмельницькому, то зазначені поєдинки зазвичай бувають особливо гострими. Адже хмельничани намагаються у рідних стінах нікого не випускати "з миром", і їм не важливо, хто це - віце-чемпіон України чи аутсайдер чемпіонату. Отже, можна чекати на чергове протистояння, як то кажуть, "з перцем" від "Сокола" та "Енергії". Тим більше, обом командам, судячи з їх нинішнього становища у таблиці, є, що доводити. Особливо це, мабуть, стосується "Енергії", яка після домашнього програшу "Титану" буде налаштована на своєрідну сатисфакцію. А "Сокіл", який наразі лідирує у чемпіонаті, буде дуже хорошим подразником для підопічних Валерія Легчанова.

"Титан" (Покровське) - "ХІТ" (Київ)
28 жовтня 2017 року. Покровське. Спорткомплекс "Юність" - 12.00

Традиційно непоступливий, особливо у домашніх матчах, "Титан", прийматиме традиційно заряджений на перемогу "ХІТ". І кожна з цих команд переслідує свої задачі. Якщо "ХІТ" мусить перемогти для того, щоб продовжити ділити 1-3 місця з "Соколом" та "Продексімом", то у "Титана" мета трохи інша: в разі перемоги підопічні Дмитра Камека теоретично зможуть посісти місце "ХІТа" у турнірній таблиці. Між цими командами зараз мінімальна відстань - один заліковий пункт. Тому, стає зрозуміло, що очки потрібні обом командам, і на паркеті спорткомплексу "Юність" точитиметься справжня безкомпромісна боротьба. І хоча цей поєдинок не є центральним у турі, але у трійці топових він точно буде. Принаймні, всі перед матчеві розклади саме на це і вказують.  

"Епіцентр К Авангард" (Одеса) - "Кардинал-Рівне" (Рівне)
28 жовтня 2017 року. Одеса. Спорткомплекс СКА - 13.00

Для одеських "будівельників" поєдинок проти "Кардиналу-Рівне" буде сьомою спробою взяти свої перші очки у своєму дебютному сезоні в Екстра-лізі. Підопічні Кирила Красія вже кілька разів були близькими до цього, але постійно їм чогось не вистачало. Парадокс у тому, що і "Кардинал" іноді "страждає" чимось подібним: наче підопічні Сергія Піддубного все роблять для того, щоб здобути позитивний для себе результат, але постійно їм чогось бракує: то реалізації моментів, то витримки на останніх хвилинах. Тому, в цьому матчі, як би не банально це пролунало, одній з команд все-таки пощастить трохи більше. Кому? Теоретично, "Епіцентр К Авангард" має вагомий козир у вигляді рідного спорткомплексу СКА. Чи мають подібні козирі "кардинали"? В принципі, рівняни можуть відповісти своєю традиційною непоступливістю. Може, гості зможуть відповісти ще і загальним досвідом ігор на високому рівні, бо саме цього наразі не вистачає їх одеським опонентам. Але якщо врахувати те, що зустрічатимуться дві рівні команди, то тут може статися що завгодно. 

"ІнБев-НПУ" (Житомир/Київ) - "Юні-Ламан" (Одеса)
29 жовтня 2018 року. Житомир. ФОК - 12.00

А от інший одеський клуб - "Юні-Ламан" - гостюватиме у Житомирі. І можна сказати, що одесити, можливо, потраплять під гарячу руку господарям. Адже гравці "ІнБев-НПУ" вже давненько не радували перемогами своїх вболівальників. Що цікаво - свою поки що єдину перемогу в цьому чемпіонаті підопічні Валерія Директоренка здобули у поєдинку проти ще однієї команди з Одеси - "Епіцентра К Авангарда". Можливо, це і співпадіння, але чи так буде насправді - подивимось вже після закінчення цієї гри. Принаймні, футзалісти "ІнБев-НПУ" налаштовані перервати свою серію поразок. В принципі, дещо схожий намір має і "Юні-Ламан".

Прес-служба Асоціації футзалу України

27.10.2017 22:45