ЕКСТРА-ЛІГА: ВІДБУЛОСЯ ЖЕРЕБКУВАННЯ КАЛЕНДАРЯ НОВОГО СЕЗОНУ

АФУ представила оновлений логотип і неофіційний гімн українського футзалу + ВІДЕО

У середу, 15 серпня, у столичному Будинку футболу відбулося жеребкування календаря чемпіонату України серед команд Екстра-ліги 2018/19 років, в якому змагатимуться 10 команд. Нагадаємо, що у новому сезоні чемпіонат України проходитиме у два етапи. Спочатку пройде регулярна частина, за підсумками якої шість кращих команд у фінальному етапі поведуть боротьбу за призові місця.

За результатами жеребкування визначено пари першого туру, матчі якого заплановані на 15 вересня:

"Ураган" (Івано-Франківськ) – "Титан" (Покровське)

"Продексім" – "Епіцентр К Авангард" (Одеса)

"Кардинал-Рівне" (Рівне) – "Енергія" (Львів)

"АРПИ Запоріжжя" (Запорізька обл.) – "ХІТ" (Київ)

"ІнБев/НПУ" (Житомир-Київ) – "Сокіл" (Хмельницький)

Під час церемонії жеребкування, окрім визначення календаря, відбулося дві інших події. Захід розпочався з презентації власного треку про український футзал від гостя з Житомира Костянтина Кудрякова, який він вперше презентував наживо. Вже незабаром цей трек, який став неофіційним гімном українського футзалу, можна буде почути на матчах Екстра-ліги.

Окрім того, Асоціацією футзалу було представлено логотип Екстра-ліги після рестайлінгу. Саме він у майбутньому використовуватиметься в якості головного символа змагань. Нагадаємо, що сезон в українському футзалі розпочнеться 8 вересня у Львові матчем за Суперкубок України між херсонським "Продексімом" та львівською "Енергією".

15.08.2018 20:10