«ФІНАЛ ЧОТИРЬОХ». АНОНС 1/2 ФІНАЛУ: З НАДІЄЮ НА СЮРПРИЗИ

Сайт "Аматорський футзал України" прогнозує півфінальні кубкові ігри + ОНЛАЙН

Жереб розвів у півфіналі команди дві Екстра-ліги - "Ураган" зіграє з господарями, які представляють першу лігу, а "Енергія" - зі своїми "зеленими побратимами", котрі мають аматорський статус. Відразу обмовимося - перевагу в обох півфіналах ми віддаємо старшим за рангом, а щиро вболівати будемо за молодших.
 
17 березня (субота)

12.00 "Ураган" (Івано-Франківськ) - "АРПИ Запоріжжя"
 
"Хоча кубкові протистояння - досить специфічні, однак зараз, на емоційному тлі фаворитом "Фіналу чотирьох" виглядає "Ураган". Ця команда серйозно посилилася перед плей-офф Екстра-ліги, насилу туди потрапила в останньому турі, а в 1/4 фіналу Кубка впевнено переграла чинного чемпіона країни. Гадаю, зараз івано-франківці виглядають дуже сильно. На хвилі останніх успіхів їм цілком під силу взяти Кубок", - зазначив екс-"ураганівець", а зараз головний тренер столичної "Альтернативи" Микола Костенка, і з його думкою ми цілком згодні.
 
"Дракони", після багатомісячної безвиграшну "засухи" видали серію з трьох перемог, особливо вразили в матчі проти "Продексіма", розгромивши чемпіона з рахунком 7:1. Помітно, що команда Максима Павленка на ходу, і зараз виглядає найбільш сильно з четвірки фіналістів.
 
Шлях до півфіналу: "Титан" (1:0, 4:1), "Продексім" (1:1, 7:1)
 
Однак це не означає, що у господарів "Фіналу чотирьох" немає шансів. По-перше, це Кубок, де, як відомо, можливо все, а по-друге, домашні стіни для запорожців однозначно будуть вагомою підмогою. За словами президента АРПИ Едуарда Босенка, перемоги над "Кардиналом-Рівне" додали його гравцям впевненості в своїх силах, і на матч проти "Урагану" його команда вийде без мандражу.

Напевно підопічні Олега Зозулі докладуть усіх зусиль для того, щоб вийти у фінал Кубка. Вкрай цікаво подивитися, як один з лідерів Першої ліги буде виглядати на тлі "Урагану", і чи зуміють марокканські легіонери засмутити Євгена Іваняка, який, до речі, родом із Запоріжжя.
 
Шлях до півфіналу: "Nik&Ars" (3:1, 1:2), "ДКМ" (1:2, 7:2), "Manzana-2" (4:3, 3:3), "Кардинал-Рівне" (3:2, 4:1)
 
Прогноз: перемога "Урагану"

15.00 "Енергія" (Львів) - "Альтернатива" (Київ)
 
У цій парі зустрінуться дві "зелених" команди, а це значить, що без "зелених" у фіналі Кубка не обійдеться.
 
"Енергія", хоча і дещо збавила оберти в останніх матчах, проте виглядає дуже солідно і в цій парі є однозначним фаворитом. Підопічні Валерія Легчанова волею календаря тричі зустрічалися з "ІнБев-НПУ" і, поступившись "студентам-пивоварам" в матчі Екстра-ліги (2:3), в 1/4 фіналу Кубка виступили більш впевнено, спочатку зігравши внічию в Житомирі, а потім в матчі-відповіді дотиснувши "фіолетових" під кінець гри.
 
У цій грі часу на розкачку не буде, але перевага в досвіді у львів'ян, чотириразових володарів Кубка, просто колосальна. Та й запорізький паркет в цьому сезоні для "Енергії" був фартовим - саме в цьому залі в 15-му турі Екстра-ліги віце-чемпіони обіграли покровський "Титан" (7:2). Загалом, дуже багато в цій парі говорить на користь старших за рангом, але ...
 
Шлях до півфіналу: "Сокіл" (4:3, 9:0), "ІнБев-НПУ" (4:4, 3:1)
 
... повторимося - це Кубок, в якому можливо все. "Альтернатива", яка пройшла найдовший шлях в порівнянні з іншими учасниками "Фіналу чотирьох", вже досягла серйозного успіху. І це дозволяє команді Миколи Костенка виходити на півфінал без зайвої напруги.

Так, хвилююче, так, "Фінал чотирьох". Але в разі поразки ніхто не засудить, а в разі перемоги "альтернативні" з героїв перетворяться в супергероїв з перспективою стати не менш знаменитими, ніж земляки з "Manzana", які зуміли завоювати трофей кілька років тому. Головне, про що потрібно пам'ятати київським "зеленим", які питання про вихід в наступну стадію, як правило, вирішували в другому матчі, що тут доведеться викластися на всі 100 вже в півфіналі.
 
Шлях до півфіналу: "Анреал-Атрекс" (2:0), "Феміда-Старлайф" (0:1, 7:2), "Епіцентр К10" (2:3, 6:2), "Катеринославхліб" (1:3, 3:0), RED (2:2, 2:1)
 
Прогноз: перемога "Енергії"

Той нечастий випадок, коли ми не приховуємо своїх симпатій. І дуже сподіваємося, що хоча б в одній парі трапиться сенсація, і молодші за рангом піднесуть сюрприз. Зрештою, Кубок це чи ні?

За інформацією сайту "Аматорський футзал України"

16.03.2018 10:12