ФІНАЛ ЧОТИРЬОХ КУБКА УКРАЇНИ ПРОЙДЕ НА ЛУГАНЩИНІ

27-го лютого відбулось засідання президії Асоціації футзалу України

27 лютого відбулося засідання президії Асоціації футзалу України, головним питанням якого стало визначення міста, в якому відбудеться цьогорічний Фінал Чотирьох Кубка України з футзалу, інформує пресслужба АФУ. Після розгляду надісланих заявок від Асоціації футзалу Луганської області, НФК "Ураган" та МФК "Продексім" – президією Асоціації футзалу України було вирішено акцептувати пропозицію Асоціації футзалу Луганської області та визначити місцем проведення Фіналу Чотирьох Кубка України з футзалу сезону 2019/2020 рр. місто Сєвєродонецьк. Всі поєдинки турніру пройдуть у місцевому Льодовому палаці з 21 по 22 березня.

Для Сєвєродонецька фінальна частина Кубка України стане справжньою непересічною подією. Вперше за довгий час від початку проведення АТО у Східній частині Україні великий футзал повернеться на Луганщину, а місцеві глядачі матимуть змогу наживо побачити хто ж цьогоріч завоює кубковий трофей.

Додамо, що титульним партнером заходу стане компанія «Favbet», яка системно співпрацює з Екстра-лігою, а також виступала в якості партнера Асоціації футзалу України під час проведення Суперкубка України та Матчу зірок. На цей раз партнерство розраховане на співпрацю під час ще одного заходу, який матиме назву Фінал Чотирьох Favbet Кубка України 2019/2020.

Пресслужба НФК "Ураган"

27.02.2020 17:22