ГОЛОВНИЙ ТРЕНЕР ЗБІРНОЇ ІСПАНІЇ ПРОВЕДЕ КОУЧИНГ В КИЄВІ

Хосе Венансіо Лопес поділиться своїм досвідом з тренерами України
 
В рамках програми розвитку та вдосконалення підготовки тренерських кадрів 26-28 січня Асоціація міні-футболу України запросила до Києва для проведення коучингу головного тренера збірної Іспанії з футзалу Хосе Венансіо Лопеса.
 
Вибір Асоціацією міні-футболу України цього іспанського фахівця зроблений не випадково. За свою тренерську кар'єру, яка розпочалася в 1988 році, Хосе Венансіо Лопес на клубному рівні неодноразово вигравав чемпіонати Іспанії, Кубки і Суперкубки Іспанії, а з 2007 року очолив національну збірну, з якою тричі вигравав чемпіонат Європи і двічі приводив іспанську команду до срібних медалей чемпіонатів світу. 
 
Протягом трьох днів один з кращих тренерів світу проведе в Будинку футболу, а також на базі Національного університету фізичного виховання і спорту України ряд теоретичних і практичних занять, присвячених основним аспектам дій футзальної команди на майданчику: позиційна гра в атаці, різні схеми атакуючих дій, зонні і персональні дії в захисті, комбінаційна гра і гра з п'ятим польовим гравцем.
 
 
Очікується, що в майбутньому коучингу візьмуть участь більше двох десятків тренерів, які представляють команди Екстра-ліги, так і інші команди з різних регіонів України. Як стало відомо, від "Урагану" до столиці України вирушать головний тренер Іван Скіцко, обидва наставники "Урагану-2" Юрій Костишин та Іван Данилишин, головний тренер клубної ДЮСШ Володимир Слободян, а також виконавчий директор Олег Ковальський.
 
За інформацією Sport.ua. Фото uefa.com
 
20.01.2015 13:00