ISPORT.UA: ПРЕВ'Ю 1/4 ПЛЕЙ-ОФФ ЕКСТРА-ЛІГИ

Про розклад сил напередодні старту вирішальних матчів Екстра-ліги

Локомотив - Лукас

Найменш інтригуюча пара у нас між першим і восьмим місцем. Останні мінімальні перемоги Локомотива наводять на думки про черговий спад, обумовлений важким графіком, але зараз у харків'ян було два тижні відпочинку для відновлення. Напевно Євген Ривкін не буде форсувати підготовку і форму своїх гравців, зараз ми побачимо ще сируватий Локомотив. Однак і в такій ситуації шансів у Лукаса зачепити бодай одну перемогу відверто небагато.

Звичайно, кондитери впевнено за рахунком обіграли ЛТК, але тут потрібно робити поправки на мотивацію. Сезон Лукас провів гірше, ніж від нього очікували. Не в останню чергу так сталося через травму Сергія Прихожого, який тепер у складі. Кременчужани спробують створити опір за рахунок свого майданчика. Зал у них з особливостями, в першій грі у Локо можуть бути невеликі труднощі, проте на даний момент підсумок протистояння здається однозначним.

Спортлідер+ - Титан-Зоря

Цікава пара, забивна, але не більше. Тут голів може бути дуже багато. До повідомлення про відставку Віталія Соломки можна було робити якісь прогнози, а після неї є купа запитань без відповідей. Найголовніше з них - у якому стані зараз самі покровці, чи немає зайвих думок в голові. Все ж вони і так не кращим чином закінчили регулярку, а тепер ще й незрозуміле звільнення головного тренера.

Що стосується самого протистояння, то, звичайно, у фаворитах Спортлідер. Хмельничани постараються в першій же грі створити собі солідний заділ, всі ресурси у них для цього є. Титану при цьому бажано не лізти у відкриту гру, а там можна буде щось зловити. Оборона у плюсівцев не безгрішна.

ЛТК - Ураган

Зараз це найцікавіша пара в плей-офф. Дві молоді і швидкі команди, які хочуть підтвердити свої аванси. В регулярці ЛТК двічі била драконів, при цьому, двічі без особливих варіантів. Зараз ситуація змінилася, частина телефоністів пішла в інші клуби, в пам'яті ще свіжий виліт з Кубка України, а тут вже потрібно налаштовуватися на дуже відповідального суперника.

Тут складно віддати комусь перевагу, все цілком реально може дійти до третього матчу. Буде багато цікавої боротьби і багато обережності. Ніхто не буде сильно поспішати, ніхто не буде особливо ризикувати без потреби. Невелика перевага все ж у ЛТК, де Роман Ковальчик може створити щось неймовірне, що не раз доводив.

Кардинал-Рівне - Енергія

Як же очікувалася ця пара до початку тижня і як втратила у вазі після цього. Тут справа не в тому, що Кардинал залишився без двох лідерів, а в тому, як це сталося. Одна справа травми, дискваліфікації, а інше показовий демарш через заборгованостей. Зараз з грошима важко всім, просто в Кардинале ці речі розкрилися. Саме це може негативно вплинути на решту команди. У цей момент виявляється характер, він в команді Піддубного є, але зараз хлопці там добре підбито від події.

Не набагато кращий настрій у Енергії, яка програла домашній Фінал чотирьох Кубка України. Правда, там настрої будуть абсолютно реваншистські, львів'янам відступати вже нікуди, потрібно в чемпіонаті доводити випадковість події. Якщо до понеділка шанси розцінювалися приблизно порівну, але тепер істотний плюс на стороні енергетиків, яким потрібно його реалізувати в загальну перемогу, що буде зробити не так і легко.

Євген ПОТИКУН, iSport.ua

ЕКСТРА-ЛІГА. ПЛЕЙ-ОФФ. 1/4 ФІНАЛУ (перші матчі)
9 квітня 2015 року (четвер)

13:00 ТИТАН-ЗОРЯ - СПОРТЛІДЕР+

13:00 ЕНЕРГІЯ - КАРДИНАЛ-РІВНЕ
http://www.ustream.tv/channel/skenergia

17:00 ЛУКАС - ЛОКОМОТИВ
https://www.youtube.com/watch?v=yIL_S8sH0xU

18:00 УРАГАН - ЛТК
https://www.youtube.com/watch?v=_Lv9phziS78
http://pvplus.tv/live/sport1.html
 

09.04.2015 13:23