КАРДИНАЛИ ПРОТИ ДРАКОНІВ!

Анонс одного з найцікавіших матчів звітного туру Екстра-Ліги.

Після фіаско в Івано-Франківську, коли Дракони поступилися Ін/Бев з рахунком 1:5, НФК Ураган відправляється в гості до Кардиналів у Рівне. До речі, саме у цьому місті пройде матч усіх зірок Екстра-Ліги.

Що стосується безпосередньо футзалу, то потрібно відзначити, що зараз Ураган випереджає Кардинал всього лише на один бал (13 проти 12).

Якщо переходити на персоналії, то цей матч точно буде особливим для двох гравців. Андрій Лисенко зіграє проти Драконів, з якими у минулому сезоні брав Кубок України та Кубок ліги. А Максим Мануйленко повернеться на рідний паркет, де провів багато класних матчів саме у складі Драконів!

На жаль, в цьому матчі НФК Ураган не зможе розраховувати на Микиту Микитюка, який отримав дві жовті картки у попередньому матчі, і тепер змушений пропустити звітне протистояння.

Кардинал у попередньому турі їздив до теплої Одеси, звідки привіз три очка та перемогу з рахунком 2:0 над місцевим Епіцентром К Авангард, забивши по голу в першому та другому таймах (Горпинич, Концеба).

Взагалі підопічні Станіслава Гончаренка крокують по сезону наступним чином:

  • Кардинал-Рівне – Сокіл – 2:1
  • Ін/Бев – Кардинал-Рівне – 1:5
  • Енергія – Кардинал-Рівне – 3:0
  • Кардинал-Рівне – Food Centre СумДу – 6:3
  • Кардинал-Рівне – ХІТ – 2:6

Хочемо нагадати, що матчі першого етапу минулого сезону між Драконами і Кардиналами проходили у запеклій боротьбі. Більше того, вони дійсно нагадували якийсь трилер. 6:5 – Кардинали виграли вдома, а гра у Івано-Франківську закінчилася з рахунком 4:4. Причому підопічні Максима Павленка відігралися, програючи 0:4.

«Кардинал-Рівне» (Рівне)  «Ураган» (Івано-Франківськ)
13:00. м. Рівне, ДЮСШ №4
Арбітри:
 С. Подворний (Хмельницький), Олег Дуцяк (Дрогобич), В. Дзюра (Рівне) 
Хронометрист: В. Самков (Рівне) 
Спостерігач арбітражу: С. Дребужан (Мукачево)

15.11.2019 15:45