КОМАНДА КЕРІВНИКІВ "ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО" ВИГРАЛА ТУРНІР "ТОП-ЕНЕРГІЯ"

Прикарпатські енергетики стали переможцями чемпіонату з міні-футболу

Перемогою команди ПАТ "Прикарпаттяобленерго" завершився VІІІ Чемпіонат України з міні-футболу серед керівників енергетичних компаній "ТОП ЕНЕРГІЯ". Змагання відбувалися не в Алушті, як зазвичай у попередні роки, а в Ужгороді - з 21 по 25 серпня. Загалом учасниками турніру стали 11 аматорських команд, до складу яких входили керівники вищої ланки обласних енергопостачальних компаній з Київської, Кіровоградської, Полтавської, Сумської, Житомирської, Одеської, Херсонської, Рівненської, Івано-Франківської областей та міста Києва.

Якщо загалом рівень учасників був рівним, то команда ПАТ "Прикарпаттяобленерго" виділялася з перших же баталій на футзальному майданчику, демонструючи майстерну гру та переконливу перевагу над суперниками. Свідчення тому - і результати матчів у групі: 6:0, 7:2, 4:1, 6:2. Після стикового матчу з Полтавою, який завершився з рахунком 4:1, набагато напруженішим видався фінальний поєдинок з Кіровоградом. Та все ж - мінімальна перемога 2:1, і головний трофей "ТОП-ЕНЕРГІЇ" поїхав на Прикарпаття.

Разом з кубком команда отримала дві персональні відзнаки - кращим гравцем визнано Голову Правління компанії - Олександра Бубена, а кращим бомбардиром став заступник Голови Правління Василь Костюк. Також до ПАТ "Прикарпаттяобленерго" перейшло право приймати наступний чемпіонат топ-менеджерів у 2015 році.

За інформацією www.oe.if.ua.

27.08.2014 14:05