КУБОК УКРАЇНИ: В 1/8 ФІНАЛУ ЗІГРАЮТЬ ОДРАЗУ ТРИ КОМАНДИ З ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА

"Епіцентр К10", "Віза Вторма" та "Ураган" поведуть боротьбу за трофей

Вперше в історії прикарпатського футзалу одразу три команди з обласного центру змагатимуться в 1/8 фіналу національного кубку. Компанію аматорській "Візі Втормі" і першоліговому "Епіцентру К10" на цій стадії змагань складе наш представник Екстра-ліги - "Ураган". Не виключено, що в боротьбі за путівку до "Фіналу восьми" наші земляки можуть зійтися між собою в очному протистоянні.

Першим з усіх учасників попереднього етапу до 1/8 фіналу вийшов "Епіцентр К10", який цьогоріч дебютував у Першій лізі. Дворазовий чемпіон та володар Кубка Івано-Франківщини у першій домашній грі 1/16 фіналу не залишив жодних шансів "Комфорт-Сервісу" з Рівного, розгромивши суперника з двозначним рахунком 10:0. Згодом рівняни офіційно повідомили, що вони припиняють участь у цьогорічному розіграші Кубку України.

Віце-чемпіон області "Віза Вторма" розпочинала зі стадії 1/32 фіналу, де на виїзді здолала вінницький "Блік" з рахунком 8:7. На матч-відповідь вінничани не приїхали, тож у наступному етапі до Івано-Франківська завітав першоліговий "Спортлідер-2" з Хмельницького. 15 листопада "мануфактурники" вдома впевнено перемогли дублерів віце-чемпіонів країни - 5:1. А цього понеділка на адресу Асоціації футзалу України надійшов лист від команди "Спортлідер-2", у якому повідомляється, що хмельничани відмовляються грати матч-відповідь 1/16 фіналу.

Згідно Регламенту турніру, "Ураган" разом з іншими командами Екстра-ліги вступає в боротьбу за трофей з 1/8 фіналу. Починаючи саме з цього раунду, суперники у парах проведуть лише один поєдинок, а жеребкування, яке пройде в другій половині грудня, буде "сліпим". Кубкові поєдинки цієї стадії заплановані на 16-17 січня. Сам трофей буде розіграний наприкінці лютого 2016 року у форматі "Фіналу восьми" (за три дні - 1/4 фіналу, півфінали і фінал).

Олег ЛАНЯК, прес-служба НФК "Ураган".

25.11.2015 10:09