ПЕРЕМОГА, ЯКА ЗАПАМ’ЯТАЄТЬСЯ НАДОВГО!

Ураган здобуває перемогу над Кардиналом за 10 останніх секунд.

Аби зрозуміти, що відбулося на останній хвилині матчу Кардинал-Рівне – НФК Ураган, потрібен деякий час. Звичайно, Дракони грали проти Кардиналів на тлі невдалої домашньої гри проти Ін/Бев, тому деяка нервовість в діях гравців Урагану все ж таки була.

Це, в першу чергу, було видно на завершальній стадії атак. Ураган класно грав у пресингу, але у завершальній стадії атак часто цілив у «молоко». Найкращій момент був у Когута, який замикав простріл від Кордоби, але не влучив у ворота з декількох метрів.

Взагалі моментів у Драконів вистачало, але перша «відповідь» від Кардиналів виглядала не менш гостро, адже Поночовний пробив з правого кута штрафного майданчику, а м’яч ледь не влучив у дальній кут.

Тим не менш, у першому таймі, мабуть, найбільш хороших відгуків заслужив кіпер Кардиналу, Сіріцький, який постійно відбив дальні, в основному, удари від гравців Урагану.

А потім Ураган пропустив. Поночовний пробив з лівого флангу, Кардаш відбив перед собою, а Мілінькій добив м’яч у ворота з декількох метрів – 1:0.

Другий тайм проходив з рівномірною кількістю небезпечних моментів біля воріт обох команд, але потім Ураган почав грати з п’ятим польовим гравцем. Моментім біля воріт Кардиналів ставало дедалі більше, але апогей відбувся на останніх секундах гри!

За десять секунд до кінця, Андрій Федюк невдало, здавалося б, пробив по воротах, але вийшла відмінна передача на Фаренюка, який в один дотик пробив голкіперу опонентів поміж ніг – 1:1!

А потім… Шаленство! Ураган відбирає м’яч за шість секунд до кінця гри, промчав центральною зоною, а потім пробив точнісінько у кут воріт – 1:2.

Далі уся команда буквально накинулася на Артема, за якого в один момент навіть стало лячно. Тим не менш, ми перемогли. Важко. Емоційно. Але перемогли. То ж самий час рухатися далі.

“Кардинал-Рівне”: Сіріцький – Кручок, Басич, Горпинич, Кравчук – Мілінький, Поночовний, Лисенко, Концеба – Ардашніков, Корнєв. Запасні: Масалов, Конько.
Головний тренер: Станіслав Гончаренко.
“Ураган”: Кардаш – Федюк, Фаренюк, Когут, Коваль – Радевич, Лебідь, Шеремета, Абакшин – Швед, Кузь, Кордоба, Мануйленко. Запасний: Колток.
Головний тренер: Максим Павленко.
Голи: Мілінький (18), – Фаренюк (40, 40)
Попередження: Ардашніков (32), Поночовний (39) – Шеремета (39), Фаренюк (40).

 

18.11.2019 18:17