ПЕРША ЛІГА. АНОНС МАТЧІВ 5 ТУРУ + ВІДЕО LIVE

Прев'ю чергового туру першості України від сайту АФУ

Найближчого вікенду, 22-23 грудня у чемпіонаті України серед команд Першої ліги відбудуться матчі 5-го туру. Пропонуємо Вашій увазі анонс цих поєдинків.

Група "Захід"

"Віза-Вторма" (Івано-Франківськ) - "Ураган-2-КФВ" (Івано-Франківськ)
22 грудня 2017 року. Івано-Франківськ. Манеж Коледжу фізвиховання - 18.30
Арбітри: Якимишин (Львів), Божко (Хмельницький). Спостерігач арбітражу: Фурман (Чернівці).

Свіжеспечений лідер групи "Захід" за підсумками 4 туру, "Ураган-2 КФВ", у черговому івано-франківському дербі спробує закріпити за собою першу позицію. Хоча це зробити, якщо чесно, буде складно. Чому? По-перше - у "Візи-Вторми" теж буде мотивація здобути перемогу. І річ не тільки в тому, що "мануфактурники" будуть номінальними господарями. Просто підопічні Івана Скіцка, за хорошого збігу обставин, теж претендують на лідерство. Тому, вони будуть битися за право очолити пелетон у своїй групі. До того ж, враховуючи той факт, що дублери "Урагану" навряд чи зможуть розраховувати на підсилення з основної команди, яка готуватиметься до "енергетичного" дербі, це може стати додатковим козирем саме для "Візи". Проте, якщо "дракони" все-таки підсиляться, то їх шанси на перемогу збільшаться. І це надасть можливість закріпитись на чолі турнірної таблиці.

"Енергія-2-ЛЮ-Альтернатива" (Львів) - "Епіцентр К10" (Івано-Франківськ)
23 грудня 2017 року. Львів. Палац спорту "Галичина" - 17.30

День двох шикарних галицьких протистоянь буде у Львові!!! Спочатку місцеві любителі футзалу матимуть можливість поспостерігати за над принциповим "енергетичним" дербі між "Енергією" та "Ураганом", а потім на них чекатиме не менш цікаве протистояння між другою командою "енергетиків" та "Епіцентром К10". А там вже буде своя історія. Перш за все - для "будівельників", які наразі не показують тих результатів, яких від них чекають. І це означає, що прикарпатцям треба виправляти своє становище. А от у підопічних Назара Станкевича трохи інша ситуація. За підсумками минулого туру вони поступилися лідерством "Урагану-2 КФВ". І тепер львів’яни хочуть надолужити втрачене. Тому, для "Енергії-2-ЛЮ-Альтернативи" це хороша можливість як мінімум не відстати від "драконів". До того ж, вони вже знатимуть результат поєдинку в Івано-Франківську між "Візою-Втормою" та "Ураганом-2 КФВ". І це, безумовно, стане додатковим стимулом для господарів майданчику.

Група "Схід"

"АРПИ Запоріжжя" (Запоріжжя) - "СумДУ" (Суми)
23 грудня 2017 року. Запоріжжя. Палац спорту "Запоріжалюмінбуд" - 13.00

Схоже, "СумДУ" після не зовсім вдалого початку сезону поступово набирає хід. Останні успіхи сумчан - яскраве тому підтвердження. Але тепер підопічним Сергія Песоцького доведеться зіграти з лідером групи "Схід" - "АРПИ Запоріжжя". Підопічні Олега Зозулі поки що не втратили жодного очка, і не збираються це робити зараз. Тим більше, вони гратимуть вдома. Тим не менш, поєдинок між командами, які є фаворитами групи "Схід", обіцяє бути дуже цікавим. І, враховуючи згадані вище останні успіхи "СумДУ", постає дуже актуальне питання: чи готові "політехівці" не тільки поборотися з лідером, а і відібрати у нього очки?

"МКВ" (Одеса) - "Дніпро" (Черкаси)
23 грудня 2017 року. Одеса. Спорткомплекс СКА - 16.30

За статусом, звичайно, поєдинок у Одесі між "МКВ" та "Дніпром" поступатиметься матчу в Запоріжжі. Однак, своя інтрига, безумовно, тут теж є. На даному етапі це - боротьба за третє місце у групі. Обидві команди наразі мають однакову кількість очок - по три. Тому, для "МКВ" та "Дніпра" питання здобуття максимальної кількості залікових пунктів буде дуже актуальним. А це означає, що і одесити, і черкащани докладатимуть максимум зусиль, щоб завершити цю гру на свою користь. Тепер залишається тільки дізнатись, хто впорається з поставленим завданням краще.

Прес-служба Асоціації футзалу України

22.12.2017 11:42