ПЕРША ЛІГА. АНОНС МАТЧІВ 8 ТУРУ + ВІДЕО LIVE

Прев'ю чергового туру першості України від сайту АФУ

Найближчого вікенду, З 25 по 28 січня, у чемпіонаті України серед команд Першої ліги відбудуться поєдинки 8-го туру. Пропонуємо Вашій увазі анонс цих матчів.  

Група "Захід"

"Епіцентр К10" (Івано-Франківськ) - "Енергія-2-ЛЮ-Альтернатива" (Львів)  
25 січня 2018 року. Івано-Франківськ. ФОК - 17.00
Арбітри: Каркаєв, Трохименко (обидва - Київ). Спостерігач арбітражу: Проць (Дрогобич).

Ще нещодавно "Енергія-2-ЛЮ-Альтернатива" боролася за лідерство у групі "Захід", а тепер посідає третю сходинку у своєму квартеті. Хоча в цьому турі у львів’ян буде можливість покращити своє турнірне становище. Для цього треба обіграти на виїзді "Епіцентр К10". У івано-франківської команди в цьому сезоні справи йдуть поки що кепсько, і, якщо чесно, поки що не видно, за рахунок чого "будівельники" зможуть покращити своє становище. Тому, незважаючи на те, що "К10" гратиме вдома, навряд чи івано-франківський колектив буде фаворитом у цій зустрічі. Але у Ярого та компанії ще є можливість покращити свої позиції. Може, покращення почнеться після цієї гри з "енергетиками"?

"Ураган-2 КФВ" (Івано-Франківськ) - "Віза-Вторма" (Івано-Франківськ)
28 січня 2018 року. Івано-Франківськ. Манеж Коледжу фізвиховання - 15.00
Арбітри: Сторожук, Болізюк (обидва - Львів). Спостерігач арбітражу: Щепанський (Львів).

І знову на нас чекає івано-франківське дербі. Але наразі поєдинок між "Ураганом-2 КФВ" та "Візою-Втормою" приверне увагу ще й тим фактом, що у цьому двобої зустрінуться дів команди, які є лідерами групи "Захід". Тому, вже цей факт гарантує інтригу цьому протистоянню. І, безумовно, обидва прикарпатські клуби матимуть бажання перемогти, щоб отримати нехай і не зовсім відчутну, але все-таки перевагу в боротьбі за поточне лідерство. Тому, подивитись там буде, на що і, мабуть, на кого. І це має додати даному дербі ще більше вистів, які стануть одними з причин подивитись на протистояння "драконів" та "мануфактурників".

Група "Схід"

"Дніпро" (Черкаси) - "МКВ" (Одеса)  
26 січня 2018 року. Черкаси. Палац спорту "Будівельник" - 18.00

Черкаський "Дніпро" продовжує гонитву за "АРПИ Запоріжжя". І поєдинок проти "МКВ" буде для черкащан ще одним етапом продовження боротьби за право зіграти у другому етапі змагань. У цьому контексті "Дніпру" має допомогти фактор рідних стін. Хоча не будемо скидати з рахунків і "МКВ". Одеська команда показала свій непоступливий характер у матчі проти того ж таки "АРПИ Запоріжжя". Тому, від підопічних Романа Смирнова варто очікувати чогось подібного і тепер. Але якщо "Дніпро" з перших хвилин візьме ініціативу в свої руки, то одеситам доведеться більше уваги приділяти грі в обороні. Відповідно, по такій грі гостям треба буде розраховувати тільки на контратаки. І цей сценарій поєдинку бачиться більш правдивим, оскільки ми пам’ятаємо, в якому стилі "Дніпро" нещодавно переграв "СумДУ". Але якщо "червоно-чорним" вдасться спростувати такі невтішні для себе прогнози, то матч від цього тільки виграє.  

"СумДУ" (Суми) - "АРПИ Запоріжжя" (Запоріжжя)
28 січня 2018 року. Суми. Легкоатлетичний манеж СумДУ - 11.30

Для чинних чемпіонів Першої ліги, "СумДУ", цей сезон поки що складається не дуже вдало, і це зрозуміло. Все-таки, зміна поколінь не може проходити безболісно, і результати "студентів" - тому підтвердження. Тим не менш, підопічні Сергія Песоцького все одно намагаються боротись до останнього. І немає сумнівів у тому, що сумчани боротимуться і у матчі проти "АРПИ Запоріжжя". Гості наразі перебувають на коні після виходу до 1/8 фіналу Кубку України, але з іншого боку - незапланована втрата двох очок в Одесі трохи зіпсувала переможний настрій підопічних Олега Зозулі. Тому, у Сумах вони намагатимуться взяти максимальну кількість турнірних пунктів, незважаючи на опір з боку "СумДУ". А враховуючи те, що перемога буде потрібна обом командам, можна розраховувати на те, що у Сумах буде більш ніж цікава гра.

Прес-служба Асоціації футзалу України

25.01.2018 14:41