ПЛЕЙ-ОФФ. АНОНС ПЕРШИХ МАТЧІВ 1/4 ФІНАЛУ: ЧИ ВСІ ФАВОРИТИ - ФАВОРИТИ?

Сайт "Аматорський футзал України" прогнозує поєдинки стадії плей-офф + ОНЛАЙН

Цієї суботи починається плей-офф чемпіонату України з футзалу. Перші два поєдинки пройдуть у чотирьох містах країни на майданчиках, де господарями будуть команди, які посіли вищі місця у турнірній таблиці Екстра-ліги за підсумками регулярного чемпіонату

24-25 березня (субота-неділя)

"Сокіл" (Хмельницький) - "Енергія" (Львів)
Матчі в цьому сезоні: 5:2 (вдома), 2:6 (в гостях), кубок - 3:4 (вдома), 0:9 (в гостях)
 
"Сокіл" і "Енергія" в нинішньому сезоні грали вже чотири рази. З огляду на, що плей-офф грається до трьох перемог, команди в сезоні-17/18 зіграють між собою як мінімум сім ігор - майже повноцінне коло чемпіонату.
 
Подоляни здобули перемогу в матчі першого кола, а тренер "Енергії" Валерій Легчанов назвав гру своєї команди провальною. Однак з тих пір багато чого змінилося - в наступних трьох іграх "енергетики" добилися трьох перемог, в кубковому матчі у Львові завдавши підопічним Романа Ковальчика найбільшої поразки в історії клубу (9:0).

Читайте по темі: Роман Ковальчик: "Вважаю, що буде багато сюрпризів"
 
Минулого тижня "Енергія" в п'ятий раз завоювала Кубок України, і до початку плей-офф підходить в прекрасному настрої. Яким віно буде після матчів в Хмельницькому - залежить не в останню чергу від "соколят", які, вже в оновленому складі, в першому кубковому матчі в Хмельницькому вигравали 2: 0, проте утримати перевагу не зуміли.
 
Об'єктивно "Енергія" перевершує "Сокіл", в першу чергу, у досвіді та індивідуальній майстерності, і в цьому протистоянні ми поставимо на львів'ян. Але плей-офф - це не Кубок, тут своя специфіка, так що новоспеченим володарям другого за рангом трофею в українському футзалі не слід розслаблятися. Тим більше що у Романа Ковальчика був час підготувати сюрпризи.
 
Прогноз: перемога "Енергії"

"ХІТ" (Київ) - "Ураган" (Івано-Франківськ)
Матчі в цьому сезоні: 5:3 (вдома), 1:1 (в гостях)
 
"ХІТ", вдруге поспіль отримавши перемогу в регулярному чемпіонаті, напевно, постарається врахувати прорахунки минулого сезону, в якому на стадії "плей-офф" у киян помітно "спустили колеса". У нинішньому сезоні у "кабельників" набагато довша лава запасних, що дає Олегу Лук'яненку більший простір для маневру.
 
Читайте по темі: Микита Тменов: "Проти "Урагану" треба грати з холодною головою і гарячим серцем"
 
"Ураган", який заскочив у поїзд під назвою "плей-офф" в останній момент, після Нового року додав у грі, завдяки чому вийшов у фінал Кубка, де поступився львівській "Енергії". У складі івано-франківців досить досвідчених гравців, яких ця невдача тільки підбадьорить. Здається, що обидва київських матчі будуть дуже запеклими, але ми віддаємо перевагу господарям.
 
Прогноз: перемога ХІТа

"Титан" (Покровське) - "Кардинал-Рівне" (Рівне)
Матчі в цьому сезоні: 1:5 (в гостях), 4:1 (вдома)
 
Покровці останній матч регулярного чемпіонату провели неоднозначно, влаштувавши гольову перестрілку в Одесі з "Епіцентром" і втративши на останніх хвилинах перевагу у три м'ячі. Проблеми у команди є, і це озвучив головний тренер "Титана" Дмитро Камеко. Однак в перших матчах з "Кардиналом-Рівне" віддаємо перевагу господарям, тому що ...
 
... у "кардиналів" таких проблем, судячи з останніх ігор, набагато більше. Рівняни вкрай нерівно провели кінцівку чемпіонату, а потім в 1/8 фіналу Кубка України поступилися першоліговому "АРПІ Запоріжжю". Після кубкових невдач оголосив про свою відставку президент клубу Володимир Валявка, що теж напевно не додало настрою гравцям "Кардинала-Рівне". Наставник команди Сергій Піддубний нарікав на те, що всі воротарі травмовані, і невідомо, чи вдалося медикам рівненського клубу за минулі два тижні повноцінно поставити на ноги хоча б одного голкіпера. З огляду на всі ці обставини, а також те, що "Кардинал-Рівне" має репутацію "домашньої" команди, ставимо на "Титан".
 
Прогноз: перемога "Титана"

"Продексім" (Херсон) - "Інбев-НПУ" (Житомир/Київ)
Матчі в цьому сезоні: 2:1 (вдома), 3:2 (в гостях)
 
"Продексім", який протягом сезону збільшив представництво бразильців, а потім додав до них Миколу Білоцерківця, також не може похвалитися стабільністю, команда чергує великі перемоги з не менш великими поразками, а головний тренер херсонців Карлос Барбоза нарікає на те, що Рафінья поки не зовсім адаптувався до української Екстра-ліги.
 
"ІнБев-НПУ", навпаки, після Нового року заграв яскравішим і цікавішим, і в деяких матчах зумів не тільки порадувати уболівальників красивими голами, а й добитися результату. Навіть в кубкових матчах проти "Енергії" "студенти-пивовари" зуміли потріпати нерви майбутньому переможцю, поступившись лише в кінцівці матчу-відповіді. І все ж ми поставимо на чемпіона - об'єктивно клас виконавців "Продексіма" вище, ніж у гравців "ІнБев-НПУ".
 
Прогноз: перемога "Продексіма"

Практично в кожній парі є явний фаворит, однак сподіваємося, що сюрпризи обов'язково будуть.

За інформацією сайту "Аматорський футзал України"

23.03.2018 15:55