СОКІЛ – УРАГАН. АНОНС МАТЧУ 4-ГО ТУРУ ЕКСТРА-ЛІГИ FAVBET

Чергове дербі проти «соколят».

Матчі Соколу і Урагану завжди проходять у безкомпромісній боротьбі, а на паркеті, як правило, вирують шалені пристрасті. Можливо, так було не завжди, але через деякі кулуарні події, які відбувалися у попередньому сезоні, матчі цих команд дивитися завжди цікаво.

Якщо говорити безпосередньо про футзал, то для початку ознайомимося з результатами Соколу перед звітним протистоянням.

«Соколята» розпочали сезон з двох поразок. В першому турі вони мінімально програли команді Кардинал-Рівне з рахунком 2:1.

;

А потім вдома поступилися ХІТу, хоча відкрили рахунок гравці Соколу вже на 18-й секунді матчу, коли відзначився Подлюк. У підсумку столична команда перемогла з рахунком 4:1.

Тим не менш, в третьому турі підопічні Романа Ковальчика здобули першу перемогу у сезоні, здолавши Епіцентр К Авангард з рахунком 2:1. Тоді перемогу для своєї команди здобув Сергій Шевченко, удар якого за 36 секунд до кінця матчу, виявився результативним!

Таким чином, зігравши три матчі, команда Ковальчика має в своєму активі три залікові бали, посідаючи сьому сходинку.

Що стосується звітного протистояння команд, то варто зазначити, що цим матчем Сокіл фактично відкриє новий сезон для своїх вболівальників, адже через ремонт у спортивному залі, домашня гра проти ХІТа відбувалася в Кам’янець-Подільському. 

В минулому сезоні Дракони двічі зустрічалися зі своїми опонентами, перегравши їх вдома з рахунком 5:1, та здобувши не менш впевнену перемогу на виїзді – 7:1.  

Порівнювати ті матчі з протистоянням, яке відбудеться вже завтра, не має жодного сенсу, адже, як мінімум, у складі Драконів, відбулися серйозні зміни, то ж команди почнуть цю гру з чистого листа.

Нагадаємо, що Ураган зіграв два матчі регулярного чемпіонату, перегравши Епіцентр К Авангард з рахунком 7:1, та зігравши внічию з Продексімом на домашньому паркеті – 2:2.

Зазначимо, що пряму трансляцію очікуйте на офіційному каналі Сокола в YouTube - https://www.youtube.com/channel/UCKGYE1V8JeTacaeCAgK-FrA/videos


Хмельницький. Спорткомплекс ГУНП. 12.00
Арбітри: Геннадій Гора, Дмитро Каркаєв (обидва – Київ)
Спостерігач арбітражу: Роман Проць (Дрогобич)

Матчі 4-го туру:
21.09. «ІнБев» (Житомир) – «Кардинал-Рівне» (Рівне) – 1:5
10.10. «Енергія» (Львів) – «Епіцентр К Авангард» (Одеса) – 3:1
11.10. «Food centre/СумДУ» (Суми) – «ХІТ» (Київ)

Прес-служба НФК Ураган

;

11.10.2019 15:03