СТУДЕНТСЬКА ЗБІРНА РОЗПОЧАЛА ПІДГОТОВКУ ДО ЧЕМПІОНАТУ СВІТУ

Чемпіонат світу серед студентів-2014 (Антекера / Малага, Іспанія)
 

Менше тижня залишається до старту студентського чемпіонату світу з футзалу, який 13-20 липня пройде в іспанському місті Антекера, що в 45-ти кілометрах північніше Малаги. Як відомо, свій перший матч на цьому турнірі "синьо-жовті" під керівництвом нового головного тренера національної збірної Олександра Косенка проведуть 14 липня проти збірної Бразилії.

На навчально-тренувальний збір викликано 14 футболістів, але в останній момент у складі нашої збірної відбулися зміни. Колишній голкіпер "Урагану" Кирило Ципун відправився на перегляд в один з клубів, зацікавлених у його послугах. І щоб закрити цю позицію, був викликаний воротар львівської "Енергії" Володимир Кардаш, який показав відмінну гру в іграх плей-офф чемпіонату України.

Отож підготовку до студентського мунідалю ведуть 14 гравців:
- воротарі: Володимир Кардаш, Юрій Савенко
- польові гравці: Богдан Свірідов, Артем Рось, Володимир Разуванов, Тарас Королишин, Петро Шотурма, Сергій Коваль, Микола Грицина, Євген Сірий, Євген Клочко, Максим Літвінов, Максим Мануйленко, Віталій Дзюба.

Збір, який проходить у Києві на базі у Святошино, триватиме до 11 липня, а наступного дня рейсом Київ - Мадрид студентська збірна України вилітає в Іспанію. Безпосередньо в Антекеру наші футболісти прибудуть швидкісним потягом.

Нагадаємо, збірні України, Бразилії, Ірану та Німеччини потрапили у групу B. Дві кращі команди виходять у чвертьфінал за 1-8 місця, команди, що зайняли в групі 3-4 місця, будуть грати в турнірі за 9-16 місця.

Календар збірної України у групі В:

14 липня Україна - Бразилія 18.30

15 липня Україна - Іран 18.30

16 липня Німеччина - Україна 18.30

Олег ЛАНЯК, за інформацією АФУ, futsal.sport.ua.

08.07.2014 08:05