СИМВОЛІЧНА ЗБІРНА 2-ГО ТУРУ ЕКСТРА-ЛІГИ + ВІДЕО

"Ураганівець" Михайло Зварич - у збірній туру і топ-п'ятірці кращих голів

Прес-служба Асоціації футзалу України продовжує формувати символічну збірну кожного туру Екстра-ліги. Цього разу журналістам довелось більш ретельно проаналізувати виступ гравців, адже ніхто особливо яскраво себе не проявив. А тому навіть дубль Дмитра Калукова не допоміг йому потрапити до збірної, виною тому нереалізований пенальті та "обрізка", яка коштувала його команді трьох очок.

У другому турі нас вразила гра двох голкіперів. Перш за все, це Андрій Мельник, майстерність якого побачили у суботу вболівальники у Житомирі. Ну і знову чудовий матч від Дмитра Холоші, з таким "тилом" Продексім не боявся йти в атаку й дотиснув Кардинал-Рівне.

Першими в нашу збірну з універсалів потрапляють Дмитро Шеховцов та Євген Ланко. Голи Валерія "розпочали та завершили" розгром ЛТК-ІнБев-НПУ у Житомирі, а Євгена - перевернули гру і вивели його команду вперед. Михайло Грицина - третій польовий гравець збірної, отримує місце в основі за свою активність та стабільну гру, ну а переможний гол лише підтверджує нашу думку. Те ж саме стосується і Раміса Мансурова, який у свої "40+" грає на рівні з молодими виконавцями і здатен рятувати результат для своєї команди.

Щодо тренера, то наша редакція вирішила не "турбувати" нікого з наставників і довірити збірну на найближчий тиждень Рамісу Мансурову. Він і так у складі, та й його Приват після двох турів йде в лідерах. Словом, оптимальний вибір...
 
 
Голкіпери: Андрій Мельник (Титан-Зоря), Дмитро Холоша (Продексім)
 
Перша четвірка: Михайло Грицина (Енергія), Дмитро Шеховцов (Титан-Зоря), Євген Ланко (Продексім), Раміс Мансуров (Приват)
 
Друга четвірка: Андрій Федюк (Енергія), Михайло Зварич (Ураган), Павло Пічкуров (Титан-Зоря), Ігор Бойченко (Приват)
 
Тренер: Раміс Мансуров (Приват)
 
 

16.09.2015 14:26