СИМВОЛІЧНА ЗБІРНА 7-ГО ТУРУ ЕКСТРА-ЛІГИ

"Ураганівець" Ігор Корсун - у збірній і топ-п'ятірці кращих голів туру

Насичений подіями сьомий тур подарував нам чергових героїв. Про них далі...

Цікава ситуація з голкіперами у збірній сьомого туру. Журналісти АФУ віддали перевагу тим гравцям, команди яких поступились чи зіграли внічию. Так, першим номером нашої збірної стає Михайло Соколовський з ЛТК-ІнБев-НПУ. Це вже друге поспіль потрапляння Михайла до збірної, що є добрим знаком для об’єднаної команди.

"Номер 2" у збірній - страж воріт Кардиналу-Рівне Іван Гурко. Ставши основним голкіпером своєї команди, Іван демонструє просто чудову гру, і саме завдяки його зусиллям Локомотиву так тяжко далась перемога над гостями з Рівного.

Серед універсалів першої четвірки виділяємо Віталія Дзюбу з його дублем у ворота Урагану, Тараса Кузя з його чотирьма влучними пострілами Привату, Сергія Журбу - з дублем для Кардиналу та Павла Пічкурова та його єдиний (і від того ще більш цінний!) гол у домашньому матчі Титан-Зорі з Продексімом.

Головний тренер нашої збірної у цьому турі - Дмитро Камеко. І це «призначення» цілком виправдане! Титан-Зоря змогла втримати свої ворота на замку і здобути першу домашню перемогу у чемпіонаті.

Голкіпери: Михайло Соколовський (2), Іван Гурко (2)

Перша четвірка: Віталій Дзюба (2), Тарас Кузь (1), Сергій Журба (2), Павло Пічкуров (4)

Друга четвірка: Ігор Корсун (2), Владислав Зелінський (1), Денис Овсянніков (3), Сергій Коваль (1)

Головний тренер: Дмитро Камеко (1)

*в дужках вказана кількість потраплянь у збірну цього сезону

Прес-служба АФУ

27.10.2015 14:18