ТУРНІР РОЗВИТКУ УЄФА: УКРАЇНА U-17 - СЛОВЕНІЯ U-17 - 6:3

Юнацька збірна України перемагає господарів та фінішує другою

Юнацька збірна України (U-17) зіграла свій останній матч у рамках "Турніру розвитку УЄФА". Суперником "синьо-жовтих" були господарі змагань - словенці.

До середини першого тайму здебільшого йшла боротьба за право володіти ініціативою в цьому матчі. А вже після екватору першої 20-хвилинки підопічні Віталія Одєгова повели в рахунку після голу Максима Галича. Однак, радість українців тривала майже хвилину. Саме стільки часу знадобилося словенцям, щоб зрівняти рахунок у зустрічі. І, що найприкріше, допоміг їм у цьому Олег Негела, на якого був записаний автогол. Більше того - через деякий час балканці і взагалі вийшли вперед. Однак, останнє слово у першому таймі було все-таки за українцями. На 20-й хвилині гравець "Сокола" Владислав Вербовий зрівняв цифри на табло - 2:2.

Цей "гол у роздягальню" психологічно дуже допоміг гравцям збірної України, які у другому таймі змогли схилити шальки терезів на свою користь. Все почалося з того, що Данило Белан вивів нашу команду вперед. А згодом українці ще кілька разів відзначились у воротах словенської збірної. Зокрема, відзначився "ураганівець" Петро Сенюк, а на останній хвилині поєдинку Максим Галич оформив "хет-трик" - 6:3.

Україна (U-17) - Словенія (U-17) - 6:3
Україна: Гнатковський - Масевич-к, Сенюк, Негела, Завертаний - Мельник, Белан, Першин, Бланк - Галич, Вербовий.
Голи: Галич (11, 34, 40), Вербовий (20), Белан (25), Сенюк (27) - Негела (12 - автогол), Буковец (15), Горіншек (38).
Попередження: Белан (9), Бланк (19).

Завдяки перемозі на господарями змагань "синьо-жовті" фінішували другими, а переможцем словенського "Турніру розвитку УЄФА" стала збірна Угорщини, яка у заключній грі з рахунком 5:2 обіграла Словаччину.

За інформацією прес-служби АФУ. Фото Futsal.si

22.04.2017 20:44

Fatal error: Allowed memory size of 268435456 bytes exhausted (tried to allocate 130968 bytes) in /home/uragan/uragan.if.ua/www/modules/image/image.module on line 945