UA-ФУТБОЛ: ЕКСТРА-ЛІГА. ПІДСУМКИ 7-ГО ТУРУ + ВІДЕО

Сайт ua-football.com - про чергові поєдинки чемпіонату України

Сьомий тур в Екстра-лізі, безумовно, був знаковим завдяки поєдинку у Львові, де зустрічалися гранди українського футзалу - "Енергія" і и. Але й інші результати туру трохи здивували. Були, правда, і такі матчі, де результат можна було передбачити, не будучи Нострадамусом. Але і це, скажемо прямо, не зіпсувало загальну картину туру.

"Локомотив" продовжує буксувати. Після гучної поразки від "ЛТК" було цікаво подивитися на те, як харківський "Локомотив" прагнутиме реабілітуватися за першу поразку в сезоні. Тим більше, суперник у "Локо" був з розряду таких, на яких особливо налаштовувати не треба - на "Енергію" у харків'ян завжди настрій був відповідним. Однак вийшло так, що "Енергія" налаштувалася значно краще. Крім того, львівський клуб зараз на ходу. Та й те, що підопічні Максима Павленка грали вдома, не можна скидати з рахунків. Все це, мабуть, і вплинуло на те, що в українському футзальному "класико" перемогу здобули саме львів'яни. І хто скаже, що це - не заслужено?

Що з "Лукасом"? Схоже, кременчуцький "Лукас" потрапив в яму. Принаймні, останні результати наштовхують на таку думку. Була надія, що підопічні Валентина Цвєлих зроблять якісь висновки після домашнього провалу в матчі з "Ураганом". І, судячи по грі, представники Полтавщини намагалися довести, що вони виконали роботу над помилками як мінімум на "добре". Проте, результат знову виявився не на користь кондитерів. Більше того - "Лукас" знову розгромно програв. Хоча по грі? Можна, звичайно, сказати, що десь зіграло свою роль видалення Рибака, а також швидкі голи. Втім вибачте - 2:15 за сумою двох зустрічей - це явно не те, чого хотіли "кондитери". Чому так вийшло? Здається, і самі гравці команди з Кременчука не зможуть відповісти на це питання...

З плечей гравців "Урагану" впав камінь. У цьому сезоні івано-франківський "Ураган" ще жодного разу не перемагав вдома. І якщо би господарі не переграли у рідних стінах аутсайдера Екстра-ліги - криворізький "Приват", то "драконів" ніхто не зрозумів би. Особливо після феєричної перемоги в Кременчуці. Але молоді "ураганівці" все-таки не впали обличчям в болото. Можливо, ця перша домашня перемога в сезоні послужить для підопічних Івана Скіцка стимулом рухатись далі. Тим більше, є куди рухатися.

У "СумДУ" нічого КАРДИНАЛьно не змінилося. Як не намагалися футзалісти "СумДУ" зробити все можливе і неможливе, щоб створити сенсацію, але зробити цього у підопічних Сергія Пєсоцького не вийшло. Не допоміг сумчанам зал спорткомплексу СГПУ. Також не допомогла і 15-хвилинна затримка початку матчу. Що ще не допомогло господарям? Можна ще поскаржитися на поперечину, яка врятувала ворота "Кардинала" в кінці першого тайму. Однак, це - лише дрібні деталі. У цьому випадку прийнято говорити, що результат на табло, а він виявився не на користь "студентів". Домашні 1:5 говорять самі за себе.

"ТИТАНічна" перемога "телефоністів". Команда Романа Ковальчика змогла довести, що недарма вона в минулому, 6-му турі, очолила турнірну таблицю. Лідер чемпіонату зобов'язаний вміти показувати характер. Ось цей самий характер і показали луганчани, які по ходу першого тайму програвали 0:1. Напевно у перерві поєдинку в роздягальні "ЛТК" відбулася чоловіча розмова, оскільки після відновлення гри "телефоністам" таки вдалося схилити шальки терезів на свою користь. Ця перемога цінна для команди з Луганська не тільки тим, як вона здобута. Вона цінна ще й тим, що дозволила трохи відірватися від "Локомотива".

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, UA-Футбол

10.11.2014 23:15

Fatal error: Allowed memory size of 268435456 bytes exhausted (tried to allocate 130968 bytes) in /home/uragan/uragan.if.ua/www/includes/bootstrap.inc on line 2804