«УРАГАН-2 КФВ» - СРІБНИЙ ПРИЗЕР КУБКА ОЛЕКСАНДРА КОВПАКА

Івано-франківці повернулися з Черкас з нагородами

25-28 грудня у Черкасах відбувся всеукраїнський турнір з міні-футболу "Кубок Олександра Ковпака". У розіграші трофею взяли участь команди з усіх куточків України у двох вікових групах: 2003-2004 р.н. та 2000 р.н. Івано-Франківськ представляли 16-річні юнаки - вихованці клубної Академії у складі команди "Ураган-2 КФВ".

Однією з родзинок першого етапу організатори відзначили стиковий матч минулорічного володаря Кубка Ковпака – команди "Кремінь" із Кременчука та івано-франківського "Урагану". Обидва суперники продемонстрували дорослий майстерний футзал,і в запеклій боротьбі франківці мінімально перемогли титулованого візаві (1:0).

Не менш амбітним видався поєдинок "Урагану" з місцевим "Дніпром-80", команди провели два насичені тайми і до останньої хвилини тримали напругу. У підсумку – фортуна була на боці прикарпатців. Гарантувавши собі путівку у фінал,  франківці у батлі за "золото" знову зустрілися із командою "Кремінь".

Цього разу перемога залишилася за суперником.Юнаки боролися на кожному клаптику спортивного майданчика, тож футзальних емоцій було чимало. В одній з атак гравці "Креміня" виконали чудову передачу за спини суперників, та розіграли комбінацію в один дотик. "Ураган" невпинно атакував, але так і не зумів пройти щільний захист суперників. "Кремінь" переміг з рахунком 1:0 і став володарем Кубку Олександра Ковпака 2016 року.

3-4 місце "Дніпро-80" - "Чайка" - 2:3
5-6 місце "Нафтохімік" - "Піонер" - 2:1
7-8 місце "Черкаський Дніпро" - "Дніпро-80-2"  - 2:5

В індивідуальних  номінаціях кращими стали:
Приз глядацьких симпатій – Олександр Маєр "Піонер", Нікіта Черняєв "Нафтохімік"
Найкорисніший гравець команди – Денис Кузьменко "Дніпро-80"
Кращий захисник – Влад Ткаченко "Дніпро-80"
Кращий воротар – Максим Сокуренко "Черкаський Дніпро"
Найтехнічніший гравець – Олександр Тітарєв "Дніпро-80"
Кращий нападник – Єгор Твердохліб "Чайка".
Кращий бомбардир – Іван Куц "Кремінь"
Кращий гравець турніру – Мар’ян Масевич "Ураган-2 КФВ"

Іван ДАНИЛИШИН, тренер "Ураган-2 КФВ":
- Вперше на цьому турнірі, але приємно вражені чудовими умовами для футболістів. Було надзвичайно цікаво і непросто грати проти всіх команд. Сьогодні не вдалось перемогти, але у спорті без поразок не можна. Головне – що діти отримали величезне задоволення від турніру і чудові емоції перед святами.

За інформацією cherkassy-sport.com

P.S. Команда "Ураган-2 КФВ" висловлює щиру подяку за гарний прийом, екскурсію містом дирекції Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля.

29.12.2016 13:54