УРАГАН – СОКІЛ: ПЕРШИЙ ДВОБІЙ У НОВОМУ РОЦІ

У суботу в гості до Драконів завітають Соколята.

фото: Олександра Донця

Нарешті. Нарешті ця пауза в Екстра-Лізі FavBet підійшла до свого логічного завершення, а вже у суботу Ураган на домашньому паркеті прийматиме Сокіл.

Обидві команди закінчили зимову частину чемпіонату не найкращим чином. Дракони, як ми пам’ятаємо, поступилися на виізді Продексіму – 1:4 (після чого керманич херсонської команди, Хаві Родрігес, припинив співпрацю з клубом, продовживши кар’єру на Батьківщині). Сокіл, в свою чергу, розписав мирову нічию з Епіцентром К Авангард, зігравши 0:0.

Взагалі, в останній місяць 2019-го року хмельницька команда провела три матчі – обіграла Кардинал – 2:1, поступилася ХІТу – 0:5, а вже потім була анонсована вище нічия з Епіцентром.

Маючи гру в запасі, Ураган відстає від Продексіму на 9 залікових балів, посідаючи третю позицію, в той час, як Сокіл набрав 10 очок, займаючи сьому позицію.

Наразі Сокіл є другою командою з кінця по кількості забитих (18 голів) і пропущених (40) голів. У Драконів, для порівняння – вдвічі більше забитих (39) і вдвічі менше пропущених (20) м’ячів.

Що стосується очного протистояння команд в цьому сезоні, то у жовтні вони зіграли між собою у Хмельницькому, і тоді Дракони впевнено перемогли з рахунком 10:3 (забивши в цьому матчі чверть від усіх голів в сезоні). Цікаво, що у тому протистоянні було зафіксовано одразу три хет-трики. У Сокола тричі відзначився Хамдамов, а у складі нашої команди по три голи забили Юрій Когут і Ярослав Лебідь.

Наразі, найкращими бомбардирами Урагану є Абакшин (7 голів) і Фаренюк (6 результативних ударів), але, враховуючи той факт, що Дракони досить часто грають в три четвірки, небезпеки Соколятам необхідно чекати від кожного гравця нашої команди.

До речі, за останній календарний рік Дракони ще двічі зустрічалися з Соколом. На початку 2019-го року ми здобули перемогу 7:1 (також в гостях), а перед початком звітного чемпіонату Ураган здолав Сокіл з рахунком 2:1 в рамках Futsal Masters-2019, здобувши бронзові нагороди цього турніру.

НФК Ураган – Сокіл. Манеж Спорткомплексу КФВ. 12:00

Арбітри: О. Хомич (Луцьк), Орест Дуцяк (Дрогобич), Я. Вовчок (І-Ф)

Хронометр: Т. Дем'янчук

Спостерігач арбітражу: О. Банасько (Київська обл.)

Прес-служба НФК Ураган

09.01.2020 15:14