ВІДБІР НА ЧС-2016: РОЗШИРЕНИЙ СПИСОК ОЛЕКСАНДРА КОСЕНКА

Двоє "ураганівців" Цілик і Корсун - у попередньому складі "синьо-жовтих"

З 11 по 14 грудня 2015 року національна збірна України з футзалу візьме участь у відбірковому етапі чемпіонату світу, який пройде в угорському місті Дьйор. Суперниками "синьо-жовтих" у групі 1 кваліфікації будуть збірні Англії, Бельгії та Угорщини.

Стали відомі прізвища 25-ти гравців з розширеного списку, які мають шанси потрапити до складу національної збірної України та зіграти в Угорщині на відборі до мундіалю-2016. Найбільше представництво у попередньому списку нашої збірної у харківського "Локомотива" - одразу 13 футзалістів. Серед них - і два екс-"ураганівці" Петро Шотурма і Євген Валєнко, а також голкіпер "Продексіма" Кирило Ципун. Нагадаємо, що усі три колишні гравці івано-франківської команди минулого сезону виступали за кордоном.
 
З самого "Урагану" є двоє кандидатів до національної збірної: це гравець "молодіжки" Андрій Цілик та його старший одноклубник Ігор Корсун. Обидва були у розширеному списку "синьо-жовтих" на товариські матчі зі Словенією. Чотирьох футзалістів делегувала у національну збірну львівська "Енергія", двох гравців - херсонський "Продексім", по одному - "Спортлідер+", "ЛТК-ІнБев-НПУ", "Кардинал-Рівне" і російський "Прогрес".
 
ПОПЕРЕДНІЙ СКЛАД ЗБІРНОЇ УКРАЇНИ У ВІДБОРІ НА ЧС-2016:
 
воротарі: Євген ІВАНЯК, Дмитро ЛИТВИНЕНКО, Юрій САВЕНКО (усі - Локомотив), Володимир КАРДАШ (Енергія), Кирило ЦИПУН (Продексім);
 
універсали: Дмитро СОРОКІН, Олександр СОРОКІН, Сергій ЖУРБА, Дмитро БОНДАР, Денис ОВСЯННІКОВ, Євген ВАЛЄНКО, Петро ШОТУРМА, Віталій КІСЕЛЬОВ, Євген РОГАЧОВ (усі - Локомотив), Микола ГРИЦИНА, Михайло ГРИЦИНА, Сергій КОВАЛЬ (усі - Енергія), Олексій ФЕТЬКО (Спортлідер+), Володимир РАЗУВАНОВ (Прогрес, Росія), Віталій ДЗЮБА (ЛТК-ІнБев-НПУ), Андрій ЦІЛИК, Ігор КОРСУН (обидва - Ураган), Віталій СКОРИЙ (Продексім), Богдан НОВАК (Кардинал-Рівне).

Олег ЛАНЯК, за інформацією сайту АФУ

04.11.2015 14:54