ВІДБІР НА ЧС-2016: ВСІ 6 ПУТІВОК В ОСНОВНИЙ РАУНД РОЗІБРАНІ

Молдова, Швеція, Франція, Латвія, Англія і Фінляндія подолали першу стадію кваліфікації

Збірні Молдови, Швеції, Франції, Латвії, Англії та Фінляндії виграли групи попереднього раунду і пробилися в основний раунд кваліфікації чемпіонату світу-2016 з футзалу.

А першою командою, яка достроково забронювала собі путівку в наступний етап кваліфікації, стала збірна Англії. Як раз проти британців 10 грудня збірна України розпочне основний раунд, матчі якого прийматиме угорський Дьйор. Суперниками "синьо-жовтих" у групі 1 за місце в плей-оф європейської кваліфікації мундіалю збірні Угорщини, Бельгії та Англії.

У грудні Латвія, посіла перше місце в групі D, відправиться до Нідерландів, щоб зіграти з господарями, дворазовим чемпіоном світу Іспанією, а також Боснією і Герцеговиною. На переможця групи A Молдову в числі інших чекає зустріч з чинним чемпіоном Європи - Італією, а Франція, яка виграла групу C, буде протистояти трьом учасникам ЄВРО-2016 - Чехії, Словенії та Казахстану.

ВІДБІР НА ЧС-2016. ОСНОВНИЙ РАУНД (10-13 грудня)
ГРУПА 1 (Дьєндьєш, Угорщина): УКРАЇНА, Угорщина, Бельгія, Англія.
ГРУПА 2 (Осієк, Хорватія): Хорватія, Азербайджан, Білорусь, Швеція.
ГРУПА 3 (Ізмір, Туреччина): Росія, Сербія, Туреччина, Фінляндія.
ГРУПА 4 (Ейндховен, Голландія): Іспанія, Голландія, Боснія і Герцеговина, Латвія.
ГРУПА 5 (Хомутов, Чехія): Чехія, Словенія, Казахстан, Франція.
ГРУПА 6 (Лоле, Португалія): Португалія, Румунія, Польща, Норвегія.
ГРУПА 7 (Барі, Італія): Італія, Словаччина, Македонія, Молдова.

По дві найсильніші збірні з кожної групи вийдуть до плей-офф (жеребкування - 12 лютого 2016 року). Переможці семи стикових матчів (перші місця зіграють проти других) отримають путівки у фінальну частину чемпіонату світу, який пройде у вересні-жовтні 2016 року в Колумбії.

Олег ЛАНЯК, прес-служба НФК "Ураган"

27.10.2015 08:52