ВИХОВАНЦІ 2009 Р.Н. ДЕБЮТУВАЛИ НА КУБКУ УКРАЇНИ З ФУТЗАЛУ

Юні "дракони" повернулися з Городенки із "бронзовими" нагородами

Минулого тижня 9-12 січня у місті Городенка відбувся розіграш Кубка України серед дитячо-юнацьких команд 2009 р.н. Загалом, змагання об’єднали 7 команд із всіх куточків України. Серед учасників - "Фортуна" з міста Христинівка (Черкаська обл.), "Іллічівець" (Чорноморськ), "Європа" (Прилуки, Чернігівська обл.), столичний "Legion-XXI", ДЮСШ "Освіта-1" та ДЮСШ "Освіта-2" з Городенки. Івано-Франківськ представляли вихованці Академії НФК "Ураган".

Варто відзначити, що для підопічних Юрія Іванишина це був дебют на всеукраїнському рівні, який увінчався "бронзовими" нагородами. "Ураган" здобув мінімальну перемогу над "Іллічівцем" - 1:0, переміг з рахунком 4:1 "Legion-XXI", розібрався з господарями майданчика - ДЮСШ "Освіта-2" (2:0) та ДЮСШ "Освіта-1" (7:0).

Натомість юні "дракони" втратили очки з володарем Кубка - командою "Фортуна" (1:6), та розіграли бойову нічию з "Європою", яка в підсумку стала другою - лише за різницею забитих та пропущених м'ячів. Тож у підсумку, "ураганівці" зупинилися за один крок до "срібла" і фінішували на третьому місці.

Приємно, що організатори відзначили й індивідуального гравця - в номінації "Кращий воротар" нагороду отримав Віталій Крутко.
 

16.01.2017 11:49