ВИРІШАЛЬНИЙ МАТЧ?!

Анонс матчу Продексім - Ураган.

Продексім проти Урагану! Мельники проти Драконів! Хаві Родрігес проти Максима Павленка! Микола Білоцерківець проти Артема Фаренюка!

Як бачите, один з вирішальних матчів чемпіонату обіцяє нам багато очних протистоянь. 

Перед звітним туром Ураган випереджає Продексім на один заліковий бал (36 проти 35), але у фінальному турі херсонська команда зіграє проти Титану, отримавши залізні три бали. Тож фактично, на 90% все буде вирішено у Херсоні у суботу, після фінальної сирени матчу Продексім - Ураган.

Враховуючи оновлений формат звітного сезону, Дракони і Мельники грали між собою вже безліч разів. І мова йде не тільки про регулярний чемпіонат, а й про Кубкові двобої. У фінальному матчі за Кубок Ліги Ураган переміг Продексім з рахунком 3:2, а у вирішальному двобої за Кубок України Дракони здолали Мельників з рахунком 4:1. Але останній матч команд в регулярному чемпіонаті, який відбувся на паркеті манежу КФВ, закінчився перемогою херсонської команди з рахунком 1:2.

Чому ми згадували очне протистояння двох наставників? А все тому що, кожен з тренерів головних претендентів на чемпіонство, має, що запропонувати свому опоненту у майбутньому протистоянні. Безумовно, не можемо ми пройти і повз протистояння головних бомбардирів команд - Фаренюка і Білоцерківця. Микола має в своєму активі 17 забитих голів і фактично один матч в запасі (адже проти Титану в заключному турі херсонська команда отримає "технічну" перемогу з рахунком 5:0), а Фаренюк, який випереджає свого опонента на один гол, але відстає від Салтанова на таку ж кількість результативних ударів, зіграє проти Продексіму, а також проти Енергії. 

З моменту останнього протистояння команд в рамках регулярного чемпіонату, у обох колективів є свої зміни у складі. По-перше, що апріорі зрозуміло, Андрій Цілик точно не зіграє з Мельниками, адже він залишив Ураган у статусі вільного агенту. По-друге, Роніньйо отримав червону картку у матчі попереднього туру з ХІТОМ, тому звітний матч пропустить через дискваліфікацію, а також Дракони очікують повернення на паркет Микитюка, який пропустив останній місяць через травму. Також можна бути впевненим, що на моральному підйомі зіграє Даниїл Абакшин, який на минулому тижні отримав звання кращого гравця місяця в Екстра-Лізі.

Якщо згадувати останні матчі команд в Екстра-Лізі, то Продексім втратив очки у супер напруженому двобої з ХІТОМ, яке завершилося нічиєю 3:3, а Ураган "відпочивав" у матчі з Титаном, здобувши три залікових пункти. 

Чекаємо усіх вболівальників Драконів біля моніторів їх гаджетів, направляючи позитивні флюїди на адресу наших гравців!

«Продексім» (Херсон) – «Ураган» (Івано-Франківськ)

Арбітри: Є. Гордієнко (Одеса), Р. Лутій (Київ), С. Черноусов (Херсон)

Хронометрист: Л. Ягупов (Херсон)

Спостерігач арбітражу: В. Кузьменко (Київ)

Пряма трансляція: You Tube канал асоціації футзалу України.

Прес-служба НФК Ураган

 

 

06.06.2019 23:38