ЄВГЕН ВАЛЄНКО: "ПРАГНЕМО ДО СУЧАСНОГО ФУТЗАЛУ"

Перед вильотом до Португалії наша збірна розгромила "Епіцентр К3"

Азербайджанський легіонер збірної України в інтерв'ю сайту iSport.ua розповів про підготовку до ігор зі збірною Португалії.

"Ми прагнемо до сучасного футзалу, як грають іспанці. Легкими матчі з Португалією точно не будуть. Будемо боротися, віддаватися збірній. Думаю, що з такими командами грати дуже цікаво, адже отримуєш багато досвіду.

Персонально можу виділити Рікардіньо, але його не буде, Кардинал зараз в хорошій формі, а також кілька людей з " Спортінга", які обіграли "Інтер Мовістар" в Кубку УЄФА.

В Азербайджані поки все добре, з "Фенером" все виходить, але є проблеми з командами. Дуже маленька кількість - всього шість команд, так і шоста команда - це не команда. 20:0, 25:0 - це гірше, ніж на тренуванні, тобто, всього п'ять команд пристойного рівня", - розповів Євген Валєнко.

Вчора ввечері підопічні Олександра Косенка провели товариську гру з одним з учасників Першої ліги київським "Епіцентром К3". Матч закінчився впевненою перемогою національної команди - 6:1. Хет-трик на рахунку Романа Кордоби, дубль зробив Дмитро Шамлі, ще один гол на рахунку Володимира Разуванова.

Сьогодні вранці наша збірна вилетіла до Португалії, де завтра і післязавтра, 2 і 3 грудня, зіграє з місцевою командою.

Євген ПОТИКУН, iSport.ua

01.12.2014 10:18