ЗБІРНА УКРАЇНИ НІЧИЄЮ ЗАВЕРШИЛА ВІДБІР ДО ЧС-2020

Українцям не вдалось наостанок грюкнути дверима

У заключному матчі відбору до Чемпіонату світу-2020 підопічні Олександра Косенка поділили очки зі збірною Франції. "Синьо-жовті" з перших секунд створювали напругу біля воріт Харуна і лише чудова гра голкіпера рятувала французів від неприємностей. Все ж на 7-ій хвилині українці таки добилися свого - Сергія Журба відкрив лік голам у матчі. Втім, "триколірні" ще до перерви відповіли влучними ударами у виконанні Мухудіна та Раміреза, що реалізував пенальті - 2:1. Після відпочинку Олександр Педяш відновив статус-кво, та дотиснути суперників і завершити відбір на позитивній ноті нашій збірній не вдалось - нічия 2:2.

Франція – Україна – 2:2 (2:1)
Голи:
Мухудін (10), Рамірез (13 – з пен.) – Журба (7), Педяш (29)
Франція: Харун (к) (Дуро, 21) – Рамірез, Лутін, Н’Гала, Мухудін, Белхадж, Кебе, Ба, Айгун, Алла, Деє.
Україна: Ципун – Разуванов, Малишко, Журба, Педяш, Фаренюк, Д. Сорокін, Микитюк, Єрьомін, Корсун, Шотурма, Білоцерківець, Зварич, Іваняк (к).
Попередження: Корсун (13), Малишко (34) 

Таким чином, збірна України фінішувала четвертою у квартеті В, пропустивши вперед французів за додатковими показниками. Першу сходинку у групі, а разом з тим і путівку на Чемпіонат світу-2020 виборола збірна Іспанії, тоді як Сербія спробує пробитись на мундіаль крізь призму матчів плей-офф.

Пресслужба НФК "Ураган"

05.02.2020 10:08