ЗБІРНА УКРАЇНИ U-17 ГОТУЄТЬСЯ ДО КВАЛІФІКАЦІЇ ЮНАЦЬКОЇ ОЛІМПІАДИ

Підопічні Віталія Одєгова проведуть збір в Івано-Франківську

Збірна України U-17 розпочала підготовку до відбіркових матчів Юнацької Олімпіади-2018, які відбудуться на початку листопада. Нагадаємо, що підопічні Віталія Одєгова боротимуться за путівку на Юнацькі Олімпійські Ігри у містечку Врнячка Баня, де, окрім збірної Сербії, суперниками "синьо-жовтих" будуть збірні Португалії та Угорщини.

З 27 вересня по 2 жовтня наша юнацька збірна проведе навчально-тренувальний в Івано-Франківську, і на нього головний тренер "синьо-жовтих" викликав наступних гравців:

воротарі: Володимир Гнатковський, Микола Гуйван (обидва - "Ураган"), Євген Козлов ("Локомотив-Хвиля");

польові гравці: Денис Бланк ("Полісся"), Данило Белан, Євген Куколєв (обидва - "Темп-ЗАЕС"), Едуард Нагорний ("Локомотив-Хвиля"), Максим Галич (ДЮСШ Васильківка), Владислав Завертаний, Мар’ян Масевич, Петро Сенюк, Андрій Душинський, Олег Негела (всі - "Ураган"), Єгор Петров, Максим Максименко. 

Перед початком зборів головний тренер збірної України (U-17) Віталій Одєгов розповів прес-службі Асоціації футзалу України про підготовку "синьо-жовтих" в Івано-Франківську:

- Ми плануємо провести збори у такому форматі, в якому будемо грати під час кваліфікації на Юнацьку Олімпіаду. Тому, зіграємо три товариські поєдинки. Тренуватись будемо у ФОКу. Серед новачків - у нас є п’ять гравців, яких ми хочемо перевірити у грі. На ці збори всі приїхали у бойовому настрої. У деяких, щоправда, були ушкодження, зокрема у Масевича, але Мар’ян вже готовий до того, щоб займатись у загальній групі. 

Відзначимо, що юнацька збірна в Івано-Франківску проведе три товариські матчі з місцевими командами: у четвер, 28 вересня проти "Візи Вторми" (поч. 17:00), у п'ятницю, 29 вересня з "Епіцентром К10" (поч. 17:00), а у неділю, 1 жовтня суперником "синьо-жовтих" стане команда "Старий Пес" (поч. 9:00). Усі спаринги відбудуться у залі Муніципального ФОК (вул. Симоненка, 13). У суботу, 30 вересня, збірна України U-17 у повному складі відвідає матч 3-го туру Екстра-ліги "Ураган" - "ІнБев-НПУ".

Олег ЛАНЯК, за інформацією прес-служби АФУ

27.09.2017 11:53