10-Й ТУР ЕКСТРАЛІГИ. АНОНС МАТЧУ ТИТАН - УРАГАН

Повернення Екстраліги. Дракони зустрінуться з Титаном!

Після двотижневої паузи, Екстраліга повертається у серця українських вболівальників футзалу. Наші Дракони встигли достойно відсвяткувати перемогу у Кубку Ліги, провести зустріч з молодими вихованцями Академії, а також завітати до навчально-реабілітаційного центру для дітей з тяжкими порушеннями мовлення та аутизмом (усі фото, до речі, є на нашому сайті).

Але завтра новий бій! Гра проти команди, яка прямо зараз займає шосту позицію у турнірній таблиці, маючи дванадцять очок, Титану з Покровського. Цікаво, що команда Олега Зозулі має однакові показники забитих та пропущених м’ячів – по 25. Нагадаємо, що у попередньому турі Титан поступився на виїзді Інбев/НПУ (це була перша перемога для команди Валерія Директоренко в цьому сезоні), пропустивши чотири голи від Максима Чеберяка.

Ураган, в свою чергу впевнено розібрався з Епіцентром А, обігравши своїх опонентів на виїзді – 5:1. Підопічні Максима Павленка продовжують залишатися найрезультативнішою командою Екстраліги, забивши 41 гол у ворота своїх суперників. Найбільше, як і раніше, забив Артем Фаренюк на рахунку якого 9 результативних ударів.

Підстав, аби здобути ще одну перемогу у Драконів більш ніж достатньо. Це і можливість зберегти лідируючі позиції, і зробити класний подарунок Андрію Цілику, якому на цьому тижні виповнилося 22 роки.

В матчі першого кола Ураган переграв вдома Титан, здобувши вольову перемогу з рахунком 3:1. Голи за нашу команду забивали Кордоба, Когут і Фаренюк. З кращими моментами цього матчу можете ознайомитися за посиланням:

 

Турнірна таблиця Екстраліги після дев'яти матчів виглядає наступним чином:

Також зазначимо, що після виїзного матчу з Титаном, Ураган відправиться у Херсон на зустріч з Продексімом.

15 грудня. Покровське. СК Юність.13:00.

Прес-служба НФК Ураган

 

14.12.2018 20:51