1/8 КУБКУ УКРАЇНИ. «УРАГАН» - «ТИТАН» - 1:0. ПІСЛЯМОВА

Післяматчеві коментарі тренерів обох команд
 
Максим ПАВЛЕНКО, головний тренер "Урагану":
- Скажу, що незважаючи на низьку реалізацію гольових моментів, емоції від матчу позитивні. Все ж таки сьогодні "Ураган" виглядав тією командою, котра готова боротися за кожен м’яч, за кожен ігровий момент. Створили немало нагод, і шкода, що така низька реалізація, але та самовіддача, яка була у діях в захисті показує, що при такій грі ми можемо розраховувати на щось більше, ніж місце, яке ми займаємо у чемпіонаті. Хочеться, щоб другий матч у Запоріжжі відіграли з такою ж самовіддачею і відповідальністю. 
 
- Забитий гол "переламав" гру на користь "Урагану"?
Будь-який забитий м’яч багато що змінює на майданчику. Звісно, гол додав впевненості, ми не притискалися до власних воріт і, незважаючи на п’ять фолів, намагалися забити другий м’яч. Сьогодні добре відіграв воротар, як і в принципі всі гравці, претензій немає до жодного  - "Ураган" був справді єдиними цілісним колективом, який виборов цю перемогу. Будемо готуватися до матчу-відповіді.
 
- Знову були варіації в "четвірках", в Запоріжжі повторите експеримент з "квартетами"?
Протягом тижневого циклу кожен має шанс проявити себе на тренуваннях. На цю гру довірили місце в складі Денису Зеленкевичу. Він провів хорошу гру, жаль, що не забив, але був активним і допоміг команді.
 
 
Дмитро КАМЕКО, головний тренер "Титану":
- Я вважаю, що в цьому матчі "Ураган" заслужено переміг. Суперник виглядав краще, був швидшим. Не сказав би, що ми програли в налаштуванні на гру… Ми зіткнулися з невеликими кадровими проблемами, і вимушеними змінами, через це у нас не клеїлася командна гра, особливо це стосується першого тайму. В принципі ми і планували варіювати гру - і від оборони, і атаки, а те, що не виходила командна гра в атаці, то це швидше за все наслідок того, що у нас кадрові зміни. Загалом, вдячний хлопцям за самовіддачу, і вітаю "Ураган" з перемогою у першому матчі. 
 
- Який з таймів був потужніший у виконанні "Титану"?
Тайми були напевно різні. Більше створили моментів у другому таймі, але в той же час "Ураган" створив не менше, тому, думаю, в кожному з таймів ми були на порядок гірші в деяких компонентах, ніж команда суперника. Це треба визнавати,  привітати господарів майданчика з хорошою грою, і готуватися до матчу-відповіді. 
 
 
13.01.2018 10:04