31 ЖОВТНЯ - ВІДКРИТТЯ СПОРТИВНИХ МАЙДАНЧИКІВ + ВІДЕО

В мікрорайоні Пасічна НФК «Ураган» презентує перший етап будівництва Академії

Торік в мікрорайоні Пасічна, поблизу Німецького озера, терміном на 5 років НФК "Ураган" отримав в оренду земельну ділянку для спорудження Академії. Після стадії планування та підготовчих робіт в червні закипіла робота  над реалізацією задуманого – було дано старт першому етапу будівництва.

Чотири місяці наполегливої роботи, очищення території, безперервний гул важкої техніки, підготовка основи під майданички, укладення штучного покриття, випробування першою негодою…Це тільки невеликий перелік того, чим повнилися робочі будні тих,  хто трудився над втіленням проекту в життя. Але великий об’єм роботи не залишився непоміченим, і мікрорайон Пасічна отримав справжню окрасу – спортивні майданчики європейського зразка.

І вже цієї суботи, 31 жовтня, ви зможете стати очевидцем однієї із наймасшабніших події цієї осені - презентації  майданчиків зі штучним покриттям, піщаного поля та супутніх приміщень. Урочисте відкриття відбудеться о 14:00, мікрорайон Пасічна, біля так званого Німецького озера (Координати GPS розташування майданчиків на карті Google Maps 48.936, 24.686).

Хочете бути в епіцентрі спортивного життя міста? Хочете цікаво провести вікенд весело? Тоді святкуйте з НФК "Ураган" відкриття спорткомплексу. У програмі з 11-ї години: міні-футбольний турнір, товариські матчі, відкриті тренування, пляжний волейбол, волейфут, цікаві конкурси, спортивні атракції і багато-багато цікавого.

Буде гаряче! Буде спортивно! І … солодко разом із виїзним пунктом торгівлі від однієї із кращих кондитерських міста -  івано-франківського "Делікатесу"! Тож не прогавте!

Але у цей день ми не тільки святкуватимемо, а й випробовуватимемо спортивні майданчики! Після завершення урочистостей з 18:00 до 02:00 можна займатися спортом абсолютно безкоштовно. В неділю, 1 листопада, оренда майданчиків за півціни! Тому поспішайте одними з перших випробувати найкращий комплекс Івано-Франківська. Контактна особа - Роман Будункевич, телефон для довідок та запису:  (095) 448 75 49.

P.S. А для тих, хто вагається, чи приходити 31 жовтня, презентуємо ролик… Впевнені після перегляду ви захочете побачити більше…

27.10.2015 15:05