6 ГРАВЦІВ НФК УРАГАН У СКЛАДІ ЗБІРНОЇ УКРАЇНИ

Наші в збірній!

Приємні новини для вболівальників та гравців НФК Ураган поступають з різних за віком національних збірних України з футзалу.

Відзначимо, що одразу чотири гравці Ураган-2 прямо зараз приймають участь у міжнародному футзальному турнірі, який проходить в Чехії.

До лав юніорської збірної України були викликані Микола Гуйван, Мар’ян Масевич, Владислав Завертаний та Олег Негела.

фото: Асоціація Футзалу України

На жаль, у першому матчі наші хлопці поступилися збірній Угорщині з рахунком 2:3. Вже сьогодні юнацька збірна України проведе свій наступний матч у рамках «Ostrava Futsal Cup-2018». Її суперником стануть господарі – збірна Чехії. Початок о 17:00 за Києвом.

Микола Микитюк і Артем Фаренюк

Крім того, одразу два гравці основного складу НФК Ураган будуть допомагати збірній України у товариських іграх проти Франції. Головний тренер нашої збірної, Олександр Косенко, викликав до табору команди Миколу Микитюка і Артема Фаренюка. Зазначимо, що для Артема це дебютний виклик до лав збірної України.

Повний склад збірної України виглядає наступним чином:

Воротарі:Кирило Ципун («Продексім»), Дмитро Литвиненко («ЕРА-ПАК», Чехія).

Польові гравці:Микола Грицина («Сталіца», Білорусь), Микола Білоцерківець, Петро Шотурма, Ігор Корсун (усі – «Продексім»), Сергій Журба, Олександр Педяш (обидва – «ХІТ»), Микола Микитюк, Артем Фаренюк (обидва – «Ураган»), Віталій Радевич, Олег Легендзевич (обидва – «Енергія»), Дмитро Сорокін («Економац», Сербія), Олег Єрьомін («Титан»).

28 жовтня "синьо-жовтні" проведуть навчально-тренувальний збір у м.Бровари на Київщині, а наступного дня вирушать у Францію в м.Рубе, де 30-31 жовтня проведуть товариські матчі. Прямі трансляції матчів, на жаль, не заплановані.

Поєдинки відбуватимуться в рамках підотовки збірної України до відбіркових матчів Чемпіонату світу 2020 року.

 

26.10.2018 13:31