АКАДЕМІЯ НФК "УРАГАН" СВЯТКУЄ 5-РІЧЧЯ!

Найщиріші вітання з нагоди першого вагомого ювілею!

28-го вересня в "ураганівській" сім'ї особливий день - саме цього дня 2016-го року дитячо-юнацька школа НФК "Ураган" була реорганізована в Академію НФК "Ураган". Новий етап в житті ознаменувався новим підходом до підготовки юних гравців, виховного процесу та тісною співпрацею з батьками. 

Сьогодні Академія НФК "Ураган" відзначає свою 5-ту річницю з дня заснування. За цей доволі короткий термін керівництву Академії вдалось об'єднати навколо себе юних вихованців, батьків та наставників заради спільної мети - виховання футбольного майбутнього нашої держави! Такий підхід приніс свої плоди - перемоги вихованців Академії на різноманітних турнірах всеукраїнського та міжнародного рівня, два "золота" Юнацької Екстра-ліги з футзалу, перемога в чемпіонаті ДЮФЛІФО і вихід до Вищої ліги ДЮФЛУ! Разом з тим юні вихованці Академії отримують виклик до лав юнацької та національної збірних України з футзалу. 

5-річчя - це лише перший вагомий ювілей, тож бажаємо не зупинятись на досягнутому, завжди йти вперед і примножувати славу прикарпатського футболу не лише в Україні, а й за її межами! Натхнення, креативних рішень, завжди бути першими у всьому і нехай вихованці тішать вас своїми здобутками!

Преслужба НФК "Ураган"

28.09.2021 08:00