"БАСТІОН" - "УРАГАН-3" - 4:2. ПЕРША ПОРАЗКА У ДРУГІЙ ЛІЗІ

"Третій" склад "драконів" поступився "Бастіону" + HIGHLIGHTS

Зі стартових хвилин суперники запропонували один одному гру на зустрічних курсах, тож на перших ролях в обох команд були голкіпери. Все ж на 11-ій хвилині "дракони" пропустили дуже прикрий м'яч. Після потужного прострілу з ауту від "фортечних" на шляху м'яча опинився Лейб'юк, після зустрічі з яким ігровий снаряд "затріпотів" у сітці - 1:0. За хвилину львів'яни взагалі відправили франківців у своєрідний нокдаун, коли Багряк подвоїв перевагу своєї команди - 2:0.

По перерві перша ж гостра нагода біля воріт франківців завершилась голом. Це Гриник витончено підсікнув "круглого" над Гуйваном - 3:0. Майже одразу "Ураган-3" відповів потужним ударом від Баланика, який, щоправда, пройшов дещо вище воріт. Згодом наставник "драконів" Юрій Іванишин перейшов на гру з п'ятим польовим. І це принесло свої плоди - Британ з передачі "воротаря" Баланика сквитав один м'яч. Зважаючи на такий розвиток подій "дракони" й надалі шукали щастя поблизу воріт "фортечних" граючи в більшості. Та на 28-ій хвилині Негела не порозумівся з Британом, тож необережний пас останнього назад перетворився в автогол - 4:1. Все ж до кінця поєдинку франківці забили вдруге. Це Бессонов встановив підсумкові 4:2 на табло львівського Палацу Спорту "Галичина".

"Бастіон" Львів - "Ураган-3" Івано-Франківськ - 4:2 (2:0)
Голи: Лейб'юк (11, аг), Багряк (12), Гриник (16), Британ (28, аг) - Британ (23), Бессонов (30)
"Ураган": Гуйван (Хомяк, 18) - Баланик, Британ, Бессонов, Ткачук - Негела, Бойків, Лейбюк, Онуфрак, Бельбас, Петросюк. Головний тренер: Юрій Іванишин.
"Бастіон": Стасюк (в) - Багряк, Цимбаляк, Кузик, Гриник, Любуська, Моночков. Іванишин, Чабан, Кудінов. Представник команди: Володимр Артим.

Відеоогляд матчу:

Пресслужба НФК "Ураган"

19.12.2020 21:56