ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ З ФУТЗАЛУ СЕРЕД ЮНАКІВ. ДРУГИЙ ТУР

Всеукраїнські змагання юніорів набирають обертів

Чемпіонат України з футзалу 2001-2002 р.н. 2 тур
ДЮСШ "Чернівці" - ДЮСШ "Ураган" - 7:3

Голи в "Урагану": Андрій Іваночко, Олександр Німащук, Олександр Дичук.

У суботу, 19 грудня, футболісти 2001-2002 р.н. під керівництвом Володимира Слободяна вирушили на Буковину - у місто Чернівці. Уже перші хвилини матчу продемонстрували, що гра буде відкритою і результативною. Першими відзначилися господарі паркету - ДЮСШ "Чернівці". Юні "дракони" побігли відіграватися: спершу зрівняли рахунок, а потім і вийшли вперед - 2:1. Однак чернівчани знову спромоглися взяти гру під свій контроль, тож на перерву команди пішли з рахунком 3:2 на користь господарів.

У другій половині матчу господарі збільшили відрив у рахунку, забивши чотири м’ячі у ворота суперників. "Ураган" відзначився лише раз. Арбітр зафіксував кінцевий рахунок матчу - 7:3 на користь чернівчан.

Головний тренер "Урагану" Володимир Слободян вважає, що майданчик, на якому відбувався матч, замалий. "Це був не футзал. Воротар викидав м’яча, хтось зачіплявся за нього - одразу виникав гольовий момент, так бути не може. Це була гра "хто менше помилиться - той виграє", - обурюється Володимир Ярославович. - Мої гравці не виконали установки на гру, не реалізували багато гольових моментів, тому такий результат".

"Ураганівці" 2001-2002 р.н. матимуть змогу реабілітуватися в матчі проти "Енергії", який відбудеться 10 січня у Львові.

Чемпіонат України з футзалу 2005-2006 р.н. 2 тур.
ДЮСШ "Ураган" - ДЮСШ "Городенка" - 4:3

Голи в "Урагану": 3-Євген Ковальчук, 1-Дмитро Федик.

Вирувало футзальне життя суботнього вікенду і в Івано-Франківську - підопічні Дмитра Мельниченка приймали суперника із Городенки. Команди розпочали поєдинок шквалом атак, проте забити не вдавалося, бо захисники обох клубів грали уважно й сконцентровано. У середині першого тайму "Ураган" все-таки відкрив рахунок. Однак за хвилину "Городенка" відігралася, а потім і вийшла вперед - 1:2. До кінця першої половини гри небезпечний суперник ще раз змусив голкіпера "Урагану" - Богдана Догару витягати м’яча з власних воріт - 1:3.

Після перерви тренер "драконів" змінив тактику і випустив п’ятого польового гравця. Франківці кинули всі сили в атаку, і це дало результат: франківці скоротили відставання - 2:3, згодом рахунок на табло став нічийним. За декілька хвилин до кінця матчу у ворота "Городенки" арбітр назначив пенальті, яке реалізував Євген Ковальчук - 4:3. Гравці і тренери городенківської команди апелювали до судді, мовляв, голу не було. Однак рефері зафіксував взяття воріт. Таким чином, вихованці Дмитра Васильовича здобули вже другу перемогу поспіль.

"Ми витягнули програшну гру - значить команда має характер і волю до перемоги. Спочатку, напевно, розслабилися, недооцінили суперника,  за що отримали три м’ячі у власні ворота, - говорить  Дмитро Мельниченко. - Тактика з п’ятим польовим гравцем дає результат, тому будемо відпрацьовувати цей елемент і перед наступними поєдинками".

Наступний матч івано-франківці 2005-2006 р.н. зіграють уже в новому році, 9 січня, команда прийматиме львівський "Інтер Футзал".

Ще одна "ураганівська" команда 2003-2004 р.н. другий тур пропускала, а вже найближчої суботи, 26 грудня, прийматиме "Інтер Футзал".

Юрій ГІЛЬШАНСЬКИЙ, для сайту uragan.if.ua.


 

21.12.2015 11:29