"CLUST" - "УРАГАН" - 1:1. МИРОВА У КИЄВІ

"Дракони" розписали нічию в столиці + ВІДЕО

На матч проти київського "CLUST" "дракони" прибули не в повному складі - з різних причин участь у матчі не взяли Микола Микитюк, Петро Шотурма та Юрій Савенко. Більш активно поєдинок розпочали гості, які вже в дебюті зуміли забити швидкий м'яч. Абакшин опинився у потрібний час і в потрібному місці, замкнувши передачу від Миколи Грицини - 0:1. "Айтівці" відповіли випадами від Аксьонова, який спочатку не зміг в ближньому бою переграти Хомяка, а згодом наш голкіпер впорався з дальнім ударом. Далі уже свою майстерність демонстрував Удовиченко, врятувавши після ударів Моспана, Абакшина та Корсуна. Супершанс подвоїти переваги наприкінці першої половини втратив Микола Грицина, який дальнім ударом стурсонув поперечку.

Піісля відпочинку краще у гру увійшли господарі, які на 25-ій хвилині зрівняли рахунок - 1:1. "Дракони" помчали відігруватись - Фаренюк з вигідної пропозиції пробив у голкіпера, а Моспан вдруге випробував на міцність каркас воріт киян. Шукали франківці щастя і в дальніх ударах, але Дичук та Масевич пробили повз, а з ударом Миколи Грицини знову впорався голкіпер. Тож у підсумку, команди розішлися мировою - 1:1.

"CLUST" Київ – "Ураган" Івано-Франківськ – 1:1 (0:1)
Голи:
М. Чеберяк (25) - Абакшин (3)
"CLUST": Удовиченко (в) – C. Чеберяк, М. Чеберяк, В. Моспан, Семенченко – Аксьонов, Стрельченко, Карбула, Британ, Науменко, Бессалов (к), Побивайло, Королишин – Гуйван (в). Головний тренер: Валерій Директоренко.
"Ураган": Хомяк (в) – Фаренюк, Корсун (к), Швед, Масевич – Мик. Грицина, Мих. Грицина, Абакшин, С. Моспан – Терентьєв, Дичук – Гордієвич (в). Головний тренер: Максим Павленко.

Відеоогляд матчу:

Пресслужба НФК "Ураган"

10.12.2022 15:34