"ДЕ ТРЕЙДИНГ" - "УРАГАН" - 0:3. ПОПЕРЕДУ ФІНАЛ!

"Ураган" продовжує захист титулу + HIGHLIGHTS

У сьогоднішньому поєдинку проти "ДЕ Трейдингу" Максим Павленко задіяв три повноцінні "четвірки", які провели на майданчику майже однакову кількість ігрового часу. Зокрема, з перших хвилин вийшли молоді Віталій Радевич та Мар'ян Масевич, компанію яким склали Роман Кордоба та Артем Фаренюк. Друга "четвірка" майже не зазнала змін в порівнянні з минулим сезоном (місце Миколи Микитюка зайняв Сергій Коваль), а от найбільш детально варто зупинитись на номінально третій "четвірці". Тут Микола Микитюк, який вивів "драконів" у ранзі капітана, грав разом з Назаром Шведом, Віталієм Коробкою та дебютантом основного складу "Урагану" Олександром Дичуком. Тож та велика когорта вболівальників, яка спостерігала за грою в фан-зоні в Івано-Франківську могли оцінити своєрідний сплав молодості і досвіду у складі "Урагану".

Першими вдалось відзначитись номінальним гостям, які як по нотах розіграли кутовий - Руслан Шеремета відпасував на Ярослава Лебедя, який в один дотик, відкріпившись від двох опонентів, увігнав м'яча точно під поперечку. Забитий м'яч додав впевненості в діях "драконів" і моменти почали виникати один за одним. Спочатку Сергій Коваль пробив у руки Удовиченку, а за кілька миттєвостей голкіпера "енергетиків" підстрахував Шеховцов, який виніс "круглого" з порожніх воріт після шикарного розіграшу на двох від Микитюка та Дичука. Втім, ще до перерви франківцям вдалось втілити ігрову первагу в перевагу на табло. Це Роман Кордоба замкнув потужний постріл від Артема Фаренюка - 0:2.

Після відпочинку "Ураган" не збирався форсувати події, а от "ДЕ Трейдинг" змарнував чи не єдиний шанс сквитати бодай один гол. Це Євген Юнаков з кількох метрів розстрілював ворота Володимира Кардаша, але голкіпер на пару з поперечкою відвели загрозу. Втім, підопічні Максима Павленка доволі швидко повернули собі ініціативу у грі і відзначились втретє. Це Микола Микитюк після перехоплення поблизу центральної лінії вразив вже порожні ворота - 0:3. Звісно, ситуація для "енергетиків" ставала все більш критичною, тож Олександр Хурсов наважився перейти на гру з п'ятим польовим гравцем. І одразу ледь не був покараний за це - удар Мар'яна Масевича з власної частини майданчика влучив у стійку воріт. Та більше забитих м'ячів шанувальники футзалу не побачили - 0:3, команда Максима Павленка виходить до фіналу, де зустрінеться зі столичним "ХІТом".

Фінальний поєдинок відбудеться завтра, 20-го серпня, о 18:00. Для найпалкіших шанувальників "Урагану" діятиме фан-зона, яка буде облаштована під піщаним куполом СК Академії НФК "Ураган" (вул. Пасічна, 55). Початок роботи фан-зони о 17:30. Прийди підтримати улюблених "драконів" на шляху до захисту звання володарів Кубка України! 

"ДЕ Трейдинг" Миколаївка - НФК "Ураган" - 0:3 (0:2)
19 серпня.
Кубок України, 1/2 фіналу. м. Запоріжжя, Палац Спорту "Юність" - 16:30.
Голи: Лебідь (9), Кордоба (18), Микитюк (33)
"ДЕ Трейдинг": Удовиченко (в) - Шеховцов, Доманський, Юнаков (к), Грицовець - Виставной, Доманський, Дуков, Калуков, Почебут, Сагайдачний, Скубченко, Теряєв - Гурко (в).
НФК "Ураган": Кардаш (в) - Радевич, Кордоба, Фаренюк, Масевич - Лебідь, Шеремета, Коваль, Абакшин - Дичук, Коробка, Микитюк (к), Швед - Колток (в) .
Попередження: Дуков (23) - Микитюк (29).

Відеоогляд матчу:

Пресслужба НФК "Ураган"

19.08.2020 20:50