"ДЕ ТРЕЙДИНГ" - "УРАГАН" - 0:6. ПЕРЕМАГАЄМО В СЄВЄРОДОНЕЦЬКУ

"Дракони" в гостях здолали "ДЕ Трейдинг"

Зважажючи на високу щільність поєдинків зі стартових хвилин в "Урагану" вийшла дещо експериментальна четвірка у складі Фаренюка, Кордоби, Моспана та Масевича. Всього 15 (!) секунд вистачило "драконам", щоб вийти вперед. Масевич замкнув подачу Кордоби з кутового - 0:1. Забитий м'яч окрилив гостей, які помчали подвоювати перевагу. Найчастіше на вістрі атаки опинявся Михайло Грицина, який двічі влучив у каркас воріт донеччан. Все ж на 8-ій хвилині Михайло був винагороджений за старання, забивши більярдним ударом у нижній кут - 0:2. Далі Кордоба дальнім пострілом перевірив пильність Кравця. Під завершення тайму ініціативу перехопили господарі і вже Колтку довелось демонструвати свою майстерність після ударів Родрігіньо та Аніскіна. 

Другий тайм суперники розпочали зі взаємних атак, та довший час нікому не вдавалось забити. На 28-ій хвилині гольове затишшя перервав Моспан, який відзначився дебютним м'ячем у складі "драконів" - 0:3. Господарі дещо активізувались після пропущеного голу - Калуков не реалізував вихід віч-на-віч з голкіпером, а два потужні удари від Дзюби потягнув Колток. Відповідь "драконів" виявилась результативною. Абакшин асистував Радевичу, вивіши останнього на побачення з Кравцем - 0:4. Згодом Абакшин знову виступив у ролі асистента - цього разу для Шведа, який свій момент не змарнував (0:5). Завершальну крапку у зустрічі поставив Радевич, оформивши дубль - 0:6, "Ураган" перемагає у Сєвєродонецьку.

«ДЕ Трейдинг» (Миколаївка) – «Ураган» (Івано-Франківськ) – 0:6 (0:2)
Голи:
Масевич (1), Мих. Грицина (8), Моспан (28), Радевич (33, 38), Швед (36)
«ДЕ Трейдинг»: Кравець (Гурко, 38) – Калуков (к), Дзюба, Виставной, Сагайдачний – Мозговий, Іванов, Жуніор, Жан Карлос, Родрігіньо, Лео, Вацюк, Аніскін. Головний тренер: Олександр Хурсов.
«Ураган»: Колток (к) (Левандівський, 38) – Фаренюк, Кордоба, Моспан, Масевич – Швед, Шеремета, Коваль, Абакшин, Мик. Грицина, Радевич, Мих. Грицина - Кардаш (в). Головний тренер: Максим Павленко.
Попередження: Сагайдачний (19)

Відеоогляд матчу:

Пресслужба НФК "Ураган"

18.02.2022 14:26