"ДЕ ТРЕЙДИНГ" - "УРАГАН" - 2:5. ПЕРЕМОЖНИЙ СТАРТ СЕЗОНУ

"Дракони" в гостях обіграли "ДЕ Трейдинг" + HIGHLIGHTS

Після тріумфального повернення із Запоріжжя тренерський штаб "Урагану" вирішив дати відпочити кільком провідним гравцям, тож "дракони" вирушили до Сєвєродонецька у дещо експерименатльному складі. Зокрема, в Івано-Франківську залишились Володимир Кардаш, Сергій Коваль, Віталій Радевич та Роман Кордоба. Натомість шанс проявити себе отримали молоді Тарас Левандівський, Олег Негела та Петро Сенюк.

Зважаючи на такі кадрові перестановки, стартова п'ятірка "драконів" виглядала наступним чином - Артем Фаренюк, Микола Микитюк, Мар'ян Масевич та дебютант Тарас Онуфрак, тоді як місце у воротах зайняв Роман Колток. Суперники розпочали гру без особливої розвідки і майже одразу біля обох воріт почали виникати гострі моменти. Найереальніші нагоди у складі гостей втратили Микитюк та Абакшин, з ударами яких впорався голкіпер. Втім, в середині тайму кращий голеадор сповна реабілітувався, відгукнувшись на передачу Шеремети з кутового і поклавши лік голам "драконів" у новому сезоні - 0:1. Господарі паркету частенько не встигали за мереживом атак франківців, тож вже дуже швидко "назбирали" п'ять фолів до свого пасиву. І, як не дивно, двічі були покарані за свою грубість - спочатку десятиметровий реалізував Негела, більярдно пробивши у нижнію "шістку", а згодом і Лебідь встановив 0:3 на табло Льодового Палацу Спорту в Сєвєродонецьку.

По перерві підопічні Максима Павленка й не думали збавляти оберти, а на перший план вийшла воротарська майстерність Удовиченка, який раз за разом рятував своїх партнерів від неприємностей після дальніх пострілів Онуфрака, Шеремети та Лебедя. Та довго залишати свої ворота "сухими" голкіперу не вдалось - Лебідь класичним "перекатом" залишив Удовиченка "з носом" і без проблем оформив дубль. За рахунку 0:4 Олександр Хурсов перейшов на гру з п'ятим польовим, повернувши собі ініціативу у зустрічі. І за кілька миттєвостей це принесло свої плоди - Сагайдачний та Шеховцов протягом хвилини двічі вразили ворота Колтка і повернули інтригу у зустрічі (2:4). "Холодний душ" добряче вплинув на франківців, які почали грати першим номером і знову лише чудова гра Удовиченка на останньому рубежі не дозволила "драконам" збільшити перевагу у рахунку. Але за іронією долі, чи не єдина помилка голкіпера у зустрічі і вбила ту саму інтригу - Колток через весь майданчик ввів на Фаренюка, який головою вразив порожні ворота після невдалих дій Удовиченка. 2:5 - "Ураган" у новому сезоні Favbet Екстра-ліги стартує з перемоги!

Вже у неділю, 30-го серпня, "Ураган" у рамках 2-го туру Favbet Екстра-ліги на домашньому майданчику зустрінеться з МФК "Кардинал-Рівне". Матч відбудеться без глядачів. Початок о 12:00.

"ДЕ Трейдинг" Миколаївка – "Ураган" Івано-Франківськ - 2:5 (0:3)
26 серпня.
Favbet Екстра-ліга, 1 тур. м. Сєвєродонецьк, Льодовий ПС. Без глядачів.
Голи: Сагайдачний (29), Шеховцов (29) - Абакшин (10), Негела (11, дабл-пен), Лебідь (14, дабл-пен, 27), Фаренюк (35).
"ДЕ Трейдинг": Удовиченко (в) - Доманський, Юнаков (к), Виставной, Шеховцов - Теряєв, Скубченко, Сагайдачний, Почебут - А. Чуднов, Грицовець, Дуков - Гурко (в).
"Ураган": Колток (в) - Фаренюк, Микитюк, Онуфрак, Масевич - Абакшин, Дичук, Лебідь, Шеремета - Негела, Коробка, Сенюк, Швед - Левандівський (в).
Попередження: Удовиченко (3), Скубченко (8), Дуков (14), А. Чуднов (23), Почебут (35) - Масевич (21)

Відеоогляд матчу:

Пресслужба НФК "Ураган"

26.08.2020 15:57