"DEVPLANET" - "УРАГАН-3" - 0:3. ТРЕТЯ ПЕРЕМОГА В ЧЕМПІОНАТІ

"Дракони" святкували впевнену перемогу + ВІДЕО

Героєм стартових хвилин перенесеної зустрічі став голкіпер "DevPlanet" Денчук, який добряче попрацював у рамці після випадів Лейб'юка та Ткачука, а також потужного удару Онуфрака. На екваторі тайму "дракони" все ж добилися свого - гарматний постріл від капітана Британа став недосяжним для голкіпера і відкрив лік голам у матчі. Могли подвоювати рахунок і Баланик з тим же Британом, але знову надійно відіграв Денчук. "Планетарні" натомість в першому таймі обмежились напівмоментами біля воріт Гуйвана, тож команди пішли відпочивати за мінімальної переваги франківців - 0:1.

Другий тайм розпочався з двох нагод у львів'ян, яким в завершальній атаці бракувало точності. Франківці відповіли дальніми ударами від Негели та Онуфрака, з якими впорався голкіпер, а Петросюк, опинившись віч-на-віч з Денчуком, пробив повз рамку. Далі більше - Британ та Ткачук "обстріляли" каркас воріт, а дальній удар від Баланика прийняв на себе голкіпер. Як це не парадоксально, але знову забити "драконам" вдалось в середині тайму. Це Петросюк після пасу від Онуфрака сповна реабілітувався за промах в дебюті - 0:2. Та на цьому "дракони" й не думали зупинятись - найближчими до взяття воріт були Онуфрак, постріл якого струсонув поперечку і Ткачук, який програв ближню дуель Денчуку. Наприкінці матчу наставник "планетарних" Євген Москвін перейшов на гру з п'яти польовим, за що дуже швидко поплатився - Британ зі своєї частини майданчика вразив порожні ворота і підбив остаточні 0:3 на користь "Урагану-3"

"DevPlanet" Львів - "Ураган-3" Івано-Франківськ - 0:3 (0:1)
Голи:
Британ (7, 28), Петросюк (23).
"DevPlanet": Денчук (в) - Рибянов, Фролов, Ленько, Сікач - Павлів, Савін, Мацик, Чубай, Кіт - Бондар (в), Кобрин (в). Головний тренер: Євген Москвін.
"Ураган-3": Гуйван (в) - Британ (к), Баланик, Бессонов, Ткачук - Лейб'юк, Бельбас, Сенюк, Онуфрак, Негела, Петросюк - Хомяк (в). Головний тренер: Юрій Іванишин.

Відеоогляд матчу:

Пресслужба НФК "Ураган"

19.01.2021 21:17