ЕКСТРА-ЛІГА. 1 ТУР. «УРАГАН» - «ТИТАН-ЗОРЯ» - 0:1

Івано-франківці розпочали сезон з мінімальної домашньої поразки + ВІДЕО

Перший поєдинок нового чемпіонату відбувся в Івано-Франківську, де місцевий "Ураган" приймав "Титан-Зорю" з Покровського. Враховуючи той факт, що "драконам" не завжди вдаються поєдинки проти "титанів", варто було очікувати того, що і цього разу на підопічних Максима Павленка чекатиме дуже складна гра. Так, в принципі, і сталося.

Обидві команди спочатку потроху придивлялись одна до одної, проте "Титан-Зоря" кілька разів створювала небезпечні моменти біля воріт Колтка, що мало стати "дзвіночком" для прикарпатців. Однак, "дракони", мабуть, цього не зрозуміли і вирішили продовжувати грати у свою гру, яка, щоправда, не приносила дивідендів. А коли покровці забили зусиллями Шеховцова, то господарі майданчику стали грати активніше.

В результаті їм вдалося змусити Мельника кілька разів вступити у гру, проте голкіпер і капітан "Титан-Зорі" був готовий до такого розвитку подій. У той же час його одноклубники – Боргун та Грицовець – мали непогані нагоди для того, щоб збільшити перевагу "титанів". Втім, у першому таймі підопічним Дмитра Камека зробити цього не вдалося.

У другому таймі футзалісти з Івано-Франківська кинули всі свої сили на те, щоб як мінімум відігратися. Однак м’яч вперто не хотів летіти у ворота Мельника. А коли голкіпер "Титан-Зорі" був безсилий, допомагав каркас воріт. На фоні такої гри "Урагану" футзалісти з Покровського намагались будувати свою гру на контратаках, але знову розчарувати Колтка їм не вдалося.

Не допоміг господарям і розіграш п'ятого польового гравця наприкінці поєдинку, коли Зварич і Цілик мали би зрівнювати рахунок. Тим не менш, підопічні Дмитра Камека все-таки здобули мінімальну виїзну перемогу, а "Ураган" вже четвертий поспіль сезон розпочав із поразки.

За інформацією сайту АФУ. Фото Олекси БУТЧАКА.

Чемпіонат України. Екстра-ліга. 1 тур
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ТИТАН-ЗОРЯ" (Покровське) - 0:1 (0:1)
 
16 вересня. 12:00. Івано-Франківськ. Спорткомплекс Коледжу фізвиховання. 300 глядачів.
Арбітри: Подранний (Житомир), Слободянюк (Вінниця). Спостерігач арбітражу: Веремчук (Рівне)        

Ураган: Колток - Микитюк, Сімка, Зварич, Цілик - Кіндратів-к, Горбатий, Корсун, Пелех - Швед, Кефа.
Титан-Зоря: Мельник-к - Єрьомін, Мілінький, Шеховцов, Грицовець - Леміш, Ященко, Малишко, Боргун.
Гол: Шеховцов (9).
Попередження: Боргун (35).

16.09.2017 20:32

Fatal error: Allowed memory size of 268435456 bytes exhausted (tried to allocate 130968 bytes) in /home/uragan/uragan.if.ua/www/includes/bootstrap.inc on line 2804