ЕКСТРА-ЛІГА. 11 ТУР. «ПРИВАТ» - «УРАГАН» - 2:2

Знову вольова нічия "драконів" - на цей раз у Кривому Розі

У цікавому та напруженому поєдинку івано-франківський "Ураган" здобув одне очко в протистоянні із криворізьким "Приватом". Програючи після першого тайму з рахунком 0:2, "дракони" знайшли в собі сили змінити хід поєдинку та вивезти із Кривого Рогу один заліковий пункт. Хоча, матч складався так, що кожна із команд могла розраховувати і на перемогу...
 
Суперники розпочали гру дуже обережно, ніхто не хотів ризикувати. Обидві команди багато атакували, але якщо бути об'єктивними, то моменти "Урагану" були більш якісними. У цей день блискуче діяв чудовий Микола Дурбан, його сейви були вчасними і бездоганні. Футболісти "Привату" наносили удари по воротах Ігоря Байдака з різних дистанцій, але до пори до часу вони просто не могли влучити в площину воріт.

На 13-й хвилині перший точний удар приватівців виявився результативним – після передачі Ярослава Лебедя Дмитро Шамлі забив перший гол у складі криворізького клубу – 1:0. А через чотири хвилини вже сам Ярослав, блиснувши індивідуальною майстерністю, подвоює результат і відкриває лік своїх забитих м'ячів – 2:0. За такого рахунку команди пішли на перерву.

У другому таймі, не дивлячись на результат, суперники продовжують бути обережним і вичікувати. Події на майданчику не віщували нічого надприродного, господарі дисципліновано оборонялись, гості вимушено атакували. Але футзал складно прогнозований вид спорту, на 24-й хвилині Орест Боргун наважився на удар відчаю з 14 метрів, і після рикошету м'яч опинився у воротах "Привату" – 2:1.

Надалі зустріч проходила в позиційно-рівній боротьбі, в якій підопічні Віталія Полякова були ближче до успіху, тільки вихід один в один Микити Сторожука чого вартий. Підсумковий результат встановив якраз футболіст господарів, після удару Юліана Горбатого Делятинський зрізав м'яч  у власні ворота - 2:2.

 
 
Чемпіонат України. Екстра-ліга. 11 тур
"ПРИВАТ" (Кривий Ріг) - "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - 2:2 (2:0)
 
28 листопада. 13:00. Кривий Ріг. Спорткомплекс ДВУЗ КНУ. 300 глядачів.
Арбітри: Жиронкін (Київ), Кравцов (Рівне). Спостерігач арбітражу: Щепанський (Львів).
 
Приват: Дурбан - Малишко, Шамлі, Мазенко-к, Лебідь - Сторожук, Ломака, Бойченко, Делятинський - Таранович.
Ураган: Байдак - Кіндратів-к, Лясковський, Зварич, Пелех - Горбатий, Корсун, Цілик, Боргун - Рудавець.
Голи: Шамлі (13), Лебідь (17), Делятинський (37, автогол) - Боргун (24).
Попередження: Ломака (36) - Зварич (6), Цілик (25), Пелех (30).
 
 
28.11.2015 20:38