ЕКСТРА-ЛІГА. 5 ТУР. «УРАГАН» - «ЕНЕРГІЯ» - 2:5

В "енергетичному" дербі сильнішими виявилися львів'яни + ВІДЕО

Багато хто з нетерпінням чекав на "енергетичне" дербі. Особливо на нього, мабуть, чекали в Івано-Франківську. Місцеві вболівальники сподівались на те, що перемога, здобута у минулому турі - це тільки початок виходу "Урагану" з турнірної ями, а перемога над "Енергією" стане його логічним продовженням.

І вже на 2-й хвилині Андрій Цілик подарував вболівальникам, які прийшли на трибуни Манежу Коледжу фізвиховання, надію на те, що "Ураган" зможе здолати своїх принципових суперників. Проте, далі щось пішло не за планом Максима Павленка. Що саме - стане відомо потім. А поки що факт залишається фактом: за три хвилини "дракони " пропустили три м’ячі, і вже "Енергія" мала контроль над усім, що відбувалося на паркеті. Ба більше - трохи згодом, щоб підопічним Валерія Легчанова вдалося закріпити свою перевагу, зробивши рахунок фактично непристойним - 4:1, і це ще у першому таймі.

Ставало очевидним, що івано-франківців по такій грі зможе врятувати лише диво. Аби воно сталося, на початку другого тайму Юліан Горбатий відквитав один м’яч, і в "Урагану" був ще цілий тайм попереду, щоб спробувати врятуватись. Однак, з плином часу цього зробити не вдавалось. Натомість, Олег Легендзевич наприкінці поєдинку зробив "контрольний постріл", який остаточно вбив інтригу в цьому "енергетичному" дербі - воно завершилось на користь гостей зі Львова.

За інформацією сайту АФУ

Чемпіонат України. Екстра-ліга. 5 тур
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ЕНЕРГІЯ" (Львів) - 2:5 (1:4)
 
14 жовтня. 12:00. Івано-Франківськ. Спорткомплекс Коледжу фізвиховання. 800 глядачів.
Арбітри: Гора, Кондратьєв (обидва - Київ). Спостерігач арбітражу: Кравцов (Київ).

Ураган: Біров (Колток, 15) - Микитюк, Зварич, Горбатий, Цілик -  Кіндратів-к, Зеленкевич, Корсун, Пелех - Гірка, Швед.
Енергія: Кардаш - Струк, Федюк, Гасюк, Кузь - Лясковський, Радевич, Легендзевич, Танський.
Голи: Цілик (2), Горбатий (23) - Кузь (6, 15), Радевич (7), Гасюк (8), Легендзевич (40).  
Попередження: Горбатий (13), Кіндратів (27), Зварич (32) - Гасюк (16), Струк (16), Легендзевич (18), Радевич (31).

14.10.2017 22:22