ЕКСТРА-ЛІГА. 9 ТУР. «УРАГАН» - «КАРДИНАЛ-РІВНЕ» - 1:2

Перше коло регулярного чемпіонату "дракони" завершили поразкою + ВІДЕО

Перед останнім поєдинком у першому колі "Ураган" поставив себе у досить скрутне становище. Тож підопічним Максима Павленка треба було зробити все для того, щоб завершити перше коло на мажорній ноті. Окрім того, гіпотетична перемога над "Кардиналом" була важливою і у психологічному плані. Але вже на 2-й хвилині "дракони" пропустили у свої ворота. Таким чином, гості з Рівного показали, що вони налаштовані вивезти з Івано-Франківська максимум очок. Щоправда, потім пропустили і самі рівняни.

Втім, на характері гри це не позначилось. Обидві команди, при першій ліпшій нагоді, намагалися схилити шальки терезів на свою користь. І вже ближче до перерви реальний шанс це зробити мали підопічні Сергія Піддубного, але Фаренюк не забив дабл-пенальті. Втім, 9-й номер "кардиналів" виправився на початку другої 20-хвилинки, засмутивши івано-франківських вболівальників своїм голом. Щоправда, за кілька хвилин "дракони" могли зрівняти рахунок, але Зварич не забив пенальті. І це був один з ключових епізодів зустрічі.

До речі, це вже другий 6-метровий протягом двох останніх турів, які прикарпатці не реалізували. В принципі, у обох команд було ще достатньо часу для того, щоб змінити результат на табло манежу Коледжу фізвиховання. Дуже напруженими вийшли останні хвилини матчу, але у підсумку "Кардинал-Рівне" відстояв свою мінімальну перемогу. А от "Ураган" завершує перше коло на останньому місці.

За інформацією сайту АФУ

Чемпіонат України. Екстра-ліга. 9 тур
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "КАРДИНАЛ-РІВНЕ" (Рівне) - 1:2 (1:1)
 
11 листопада. 12:00. Івано-Франківськ. Спорткомплекс Коледжу фізвиховання. 900 глядачів.
Арбітри: Р.Лутій (Київ), Ор.Дуцяк (Дрогобич). Спостерігач арбітражу: Ю.Воложенко (Харків)

Ураган: Колток (Біров) - Сімка, Зварич, Шотурма, Цілик - Кіндратів-к, Горбатий, Корсун, Пелех - Зеленкевич, Микитюк, Швед, Шпигар.
Кардинал-Рівне: Дурбан - Мануйленко, Фаренюк, Концеба, Власович - Піддубний, Кручок, Басич-к, Волянюк - Горпинич.
Голи: Цілик (7) - Кручок (2), Фаренюк (21).
Попередження: Цілик (27), Зварич (32), Кіндратів (33) - Кручок (22), Мануйленко (33), Свинарчук (39).
На 18-й хвилині Фаренюк ("Кардинал-Рівне") не реалізував 10-метровий (воротар).
На 25-й хвилині Зварич ("Ураган") не реалізував 6-метровий (воротар).

11.11.2017 22:08