«ЕНЕРГІЯ» - «УРАГАН» - 2:1. ПІСЛЯМОВА

Післяматчеві коментарі тренерів обох команд

Іван СКІЦКО, головний тренер "Урагану":
- Червона картка Зваричу - ганьба суддівському корпусу. Така сама ситуація була у матчі проти "Спортлідера+", коли наш гравець свідомо йшов на фол. Для нас це жовта картка. Так, ми самі програли цей матч, диктували своїм умови, однак програли. Це молодість, у якої немає стабільності. Вважаю, ми переграли "Енергію". Забити гол - це велика майстерність. У нас поки її немає. Трагедію з поразки ніхто не робить. Будемо готуватися до повторного матчу.

- Зварича буде бракувати "Урагану"?
- Однозначно. Незважаючи на це, нам є ким його замінити. Будемо щось змінювати. Віримо в позитивний результат нашої команди.

- У цій серії уся боротьба ще попереду?
- Так. Це був тільки перший матч, і ми ще гратимемо вдома.

- Чи не було думок сьогодні продовжити гру з п'ятим польовим, коли забили?
- Навіщо? Ви не перший, хто це запитує. Ризик повинен бути виправданим. Якби я знав що було б, самі знаєте де б я жив (сміється).

Максим ПАВЛЕНКО, головний тренер "Енергії"
- Награвали саме такий склад четвірок на тренуваннях, тому сьогодні був саме такий склад. У другому таймі уже більше грали за результатом. Намагалися втримати переможний результат та реалізувати свої контратаки. Коли пропустили гол не зуміли перебудуватися. Коли суперник вдруге вийшов з п'ятим польовим, то зіграли уже краще. Ми сьогодні здобули лише першу перемогу, тому завтра налаштовуємося дуже відповідально. Розраховуємо на перемогу і на кращу реалзіацію гольових моментів. Боротьба у цій серії ще уся попереду, не вирішено ще абсолютно нічого.

- Ваша думка про вилучення "ураганівця" Зварича.
- Не коментую дії арбітрів. Є інспектор матчу, який оцінює дії арбітрів. У Кардаша була можливість забити гол, суперник завадив. Цей епізод - на розгляд арбітрів.

Прес-служба СК "Енергія"

17.05.2015 10:03